noodles volos banner

Ηττήθηκε με 3-1 στο ΕΑΚ ο Βόλος 2004 από την ΑΕΛ

Ο Βόλος 2004 φιλοξένησε την ΑΕΛ, στο παιχνίδι του Σαββάτου που "άνοιξε την αυλαία" της 16ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ομάδα του Χρ. Κολημήτρα να ηττάται με 3-1, με τις πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία, πλέον, να είναι ανύπαρκτες. 

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε, δίχως κάτι το αξιοσημείωτο, με την "αρχή του κακού" για τις γηπεδούχες να έρχεται με την αποβολή της Γρηγοριάδη στο 55', όταν σε δυνατό μαρκάρισμά της πάνω στην Τσούκα, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη της κάρτα στο παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ, με τη Χριστοφορίδη, η οποία έγινε κάτοχος της μπάλας, σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Α.Σ. Βόλος 2004 για το 0-1. Στο 61', οι φιλοξενούμενες "κλείδωσαν" τη νίκη τους, διπλασιάζοντας τα τέρματά τους. Η Σρετένοβιτς έβγαλε κάθετα για την Ζντράβκοβιτς, η οποία πρόλαβε την έξοδο της Χατζηλαζάρου, "τσίμπησε" την μπάλα μπροστά της και με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 0-2. Στο 72', η ομάδα της Λάρισας κέρδισε πέναλτι, σε καθαρή ανατροπή της Αβντόλι πάνω στη Σπυροπούλου εντός περιοχής. Την εκτέλεσΉ του ανέλαβε η αρχηγός των φιλοξενουμένων, Λόγου, η οποία χωρίς δυσκολία σκόραρε για το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος 2004 ήταν να μειώσει στο 81', με δυνατό πλασέ της Σύρμου, η οποία βρέθηκε σε θέση βολής, ύστερα από όμορφη ασίστ της Γάτσιου.

Βόλος 2004 (Κολημήτρας): Χατζηλαζάρου, Νικάκη (90+1' Πάσχου), Βαϊνοπούλου, Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου (90+1' Κυριάκου), Γρηγοριάδη, Ανδρέου, Βέτσικα (80' Γεωργολοπούλου), Κέκου (85' Πούλιου)

ΑΕΛ (Γκαλίτσιος): Νάση, Γαγάρα (87' Παιδή), Αρκούλη, Σωτηριάδη, Michalopoulos, Ζντράβκοβιτς, Τσούκα (70' Σκοτεινιώτη), Ακριβούλη (60' Σπυροπούλου), Χριστοφορίδη, Λόγου, Σρετένοβιτς (80' Μπελμεζά)

Last modified onSaturday, 17 March 2018 18:17