noodles volos banner

Για το "διπλό" στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ ο Βόλος 2004

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2, 12:00), στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου, ο Βόλος 2004 φιλοξενείται από τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της έναρξης του δευτέρου γύρου της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών και θέλει το "διπλό" που θα του δώσει τη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για την παραμονή στην κατηγορία, παίρνοντας ταυτόχρονα και εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου από τις Κρητικές. Αυτή στιγμή ο Βόλος 2004 είναι έξι βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και το τρίποντο κρίνεται απαραίτητο. 

Οι ερυθρόλευκες πέρασαν, στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, μία δύσκολη αγωνιστικά χρονική περίοδο, στην οποία αντιμετώπισαν τις τέσσερις πρωτοπόρες ομάδες, δίχως να αποκομίσουν κάτι, παρά μόνο … πολύ σκληρές εμπειρίες με δύο συντριβές με 0-8 και 0-9 από Αμαζόνες και ΠΑΟΚ, την ήττα με 0-3 από τον Άρη και το 4-0 στην Καρδίτσα από τις Ελπίδες.

Με την έναρξη του δευτέρου γύρου, όμως, τα κορίτσια του Χρήστου Κολημήτρα θέλουν να πισεύουν ότι μπορούν να ξεκινήσουν την "αντεπίθεσή" τους για την παραμονή, νικώντας αρχικά τον ΟΦΗ, μία ομάδα που έχει κοινούς αγωνιστικούς στόχους με τις Βολιώτισσες, οι οποίες έλουν ν’ αποδείξουν ότι είναι καλύτερες από τις Ηρακλειώτισσες. Ο κ. Κολημήτρας έχει εικόνα του αντιπάλου του, γνωρίζει ποια είναι τα τρωτά του σημεία και πηγαίνει για το Ηράκλειο με όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του.

Η αποστολή συγκεκριμένα ταξίδεψε την Παρασκευή (9/2) το μεσημέρι για τον Πειραιά, από τον οποίο θα φτάσουν ακτοπλοϊκώς τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Αυτή αποτελείται από τις εξής 16 παίκτριες: Χατζηλαζάρου, Νικάκη, Τσελίκα, Αβντόλη, Σίρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Βαϊνοπούλου, Ανδρέου, Βέτσικα, Κέκου, Πάσχου Ισ., Γρηγοριάδη, Καλαμπούκα, Μιχαλακάκη, Δημητριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την επιστροφή της ομάδας του Βόλου στο Νομό Αττικής, μετά το παιχνίδι, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/2) η Γρηγοριάδη δε θα ταξιδέψει οδικώς για το Νομό Μαγνησίας, μαζί με τις συναθλήτριες και τον προπονητή της, αλλά θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Κορασίδων, στην οποία κλήθηκε μεσοβδόμαδα και να ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί από 12, μέχρι 17 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

12:00, Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο: ΟΦΗ - Βόλος 2004

Διαιτητές: Ταμπουρατζής (Λασιθίου), βοηθοί: Καφεσάκης - Σιακαμπέτη (Λασιθίου)

15:00, Γήπεδο Αλκαζάρ: ΑΕΛ - Ελπίδες Καρδίτσας

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

11:30, Γήπεδο Ηφαίστου: Ατρόμητος - Αμαζόνες Δράμας

11:45, Γήπεδο Κιβερίου: Φείδων Άργους – Γλυφάδα

13:30, Γήπεδο ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Μεσολόγγι 2008 - Άρης

15:00, Γήπεδο Τριανδρίας: ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 2011