noodles volos banner

Υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας ο Μαγνησιακός

Τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας Ημαθίας υποδέχεται ο Μαγνησιακός σήμερα Κυριακή (4/2), για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ξεκινά στις 15.00 και είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, γι' αυτό και τα κορίτσια του Μαγνησιακού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο Μαγνησιακός βρίσκεται στην πέμπτη και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο βαθμούς και ζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά τις παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά στην προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση της σεζόν, καθώς την 10η και τελευταία υπάρχει ρεπό για τις Βολιώτισσες. 

Ο σημερινός αντίπαλος είναι δύσκολος, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννά βαθμούς, ωστόσο διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για άνοδο στην Α’ Εθνική. Αυτό το γεγονός κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή των κοριτσιών του Μαγνησιακού, που έχουν δείξει πολύ μεγάλη εικόνα βελτίωσης κι ελπίζουν αυτό να το εισπράξουν και βαθμολογικά. Η διοίκηση καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, ώστε να  ενισχύσουν ψυχολογικά τα κορίτσια.