noodles volos banner

Ηττήθηκε με γκολ Βολιώτισσας ο Μαγνησιακός στα Γιάννενα

Αν κι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση της Κυριακής (21/1), που έγινε στα Γιάννενα, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την πρωτοπόρο Προοδευτική Περάματος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας με γκολ στο 60’ της Βολιώτισσας Σοφίας Πελεκούδα.

Οι Βολιώτισες ξεκίνησαν δυνατά σε μια αναμέτρηση που έγινε υπό δυνατή βροχή κι έδειξαν από την πρώτη  στιγμή ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ήθελε οπωσδήποτε τους βαθμούς της νίκης. Μάλιστα στο 15' υπήρξε και η πρώτη καλή ευκαιρία με σουτ της Παπασακελλαρίου. Γενικότερα, στο α' μέρος οι γηπεδούχες είχαν την κατοχή, αλλά σχεδόν κάθε τους επίθεση αναχαιτιζόταν χάρη στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του Μαγνησιακού κι έτσι το αποτέλεσμα ημιχρόνου έμεινε στο  0-0, βοηθούντος και του γεγονότος ότι το φάουλ της Σκούρου για τις γηπεδούχες στο 24’ πήγε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι κοπέλες της Προοδευτικής μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα στο 60' να κερδίσουν ένα φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή,  το οποίο εκτέλεσε απευθείας η Πελεκούδα, σκοράροντας και διαμορφώνοντας το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Βολιώτισσα παίκτρια είχε δοκάρι προηγουμένως, στο 47’, αλλά τελικά σκόραρε 13 λεπτά αργότερα, ενώ οι γηπεδούχες είχαν και τρίτο δοκάρι με τη Λισγάρα στο 62’.

Εκτός από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας του Μαγνησιακού και την πολύ καλή εμφάνιση που είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια, όπου πρέπει να έλθουν και οι απαιτούμενοι βαθμοί, για να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία, πολύ ευχάριστη ήταν και η παρουσία των νέων κοριτσιών που εντάχθηκαν στην ομάδα, δείχνοντας ότι θα “δέσουν” και θα βοηθήσουν σημαντικά.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ : Συμεωνίδη, Σαμουηλίδου, Πελεκούδα, Υφαντή, Αρσένη, Μήτα, Σκούρου, Γρίβα (87’ Νικολάου), Ντόκου (63’ Τσιούρη), Λισγάρα, Ράπτη (90’ Ντόβα)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ξάνθη, Ζαμπάκα, Πέτση, Λουκοπούλου, Κοντογιάννη, Παπασακελλαρίου, Κουλοχιέρη, Γκέκα, Χρυσικοπούλου, Παπαπαύλου (75’ Τσούμα), Μακεδών

 Τα αποτελέσματα

της 7η αγωνιστικής

Προοδευτική Περάματος-Μαγνησιακός  1-0

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας-Αμαζόνες Θεσπρωτίας  1-2

Ρεπό : Νεφέλες Πιερίας

Η βαθμολογία

1. Προοδευτική Περάματος 12

2. Νεφέλες Πιερίας 10

3. Αγρ. Αστ. Αγ. Βαρβάρας 9

4. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 4

5. Μαγνησιακός 2