noodles volos banner

Σεβασμός, αλλά όχι φόβος για τον Άρη στον Α.Σ. Βόλος 2004

Τον πρωτοπόρο Άρη Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την Κυριακή στο ΕΑΚ ο Α.Σ. Βόλος 2004 στις 15.00, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Οι "ερυθρόλευκες", με τον Χρήστο Κολημήτρα στο "τιμόνι" τους πλέον, που θα ντεμπουτάρει, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μία νέα αγωνιστική αρχή, η οποία θα τις βοηθήσει να ανέβουν ψυχολογικά και βαθμολογικά, με στόχο την παραμονή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Ο προσεχής αντίπαλός της βολιώτικης ομάδας οδηγεί την "κούρσα" του πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής, με 19 βαθμούς, όντας αήττητος με έξι νίκες και μία ισοπαλία και με 20 τέρματα ενεργητικό και μόλις δύο παθητικό. Αδιαμφισβήτητα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίζει τον σεβασμό, αλλά δεν τρομάζει τις Βολιώτισσες, που θέλουν να κάνουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Α.Σ. Βόλος 2004, που είναι ισόβαθμος με το Μεσολόγγι στην 9η θέση με επτά βαθμούς, ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου, με προπόνηση τακτικής και ανάλυσης του αντιπάλου. Το απουσιολόγιο του κ. Κολημήτρα είναι "λευκό", με τον νέο τεχνικό της ομάδας να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

*11:45 Αμαζόνες Δράμας-Φείδων Άργους

(Γηπ. Κοκκινογείων Δράμας)

* 14:00 ΠΑΟΚ- Οδυσσέας Γλυφάδας

(Γηπ. Χαλκηδόνας Θεσ/νίκης)

*14:30 Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94-ΟΦΗ

(Δημ. Σοφάδων)

 *15:00  Τρίκαλα 2011-Μεσολόγγι 2008

(Δημ. Τρικάλων)

15:00 ΑΕΛ 64-Ατρόμητος Αθηνών

(Γηπ. Αλκαζάρ)

 15:00 Βόλος 2004-Άρης Θεσσαλονίκης

(ΕΑΚ Βόλου)

Διαιτητής: Αγγελούλης Χρήστος

Βοηθοί: Δεδικούσης Γρηγόριος, Τσαπράζης Απόστολος Λάρισας

Με Νεφέλες Κατερίνης εντός ο Μαγνησιακός

Τις Νεφέλες Κατερίνης στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα φιλοξενήσει ο Μαγνησιακός για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, που είναι και η πρώτη του δεύτερου γύρου.

Οι Βολιώτισσες με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Γιώργο Πλατανιά, που δεν έχει προλάβει να μάθει καλά-καλά τα ονόματα των παικτριών του, ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς, αφού έχουν μέχρι στιγμής έναν με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ ο αντίπαλός τους εννιά. Στην έναρξη του πρωταθλήματος ο Μαγνησιακός είχε χάσει στο γήπεδο της Καρίτσας από τις Νεφέλες με 3-2. 

Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

2ος όμιλος/6η αγωνιστική

Μαγνησιακός-Νεφέλες Κατερίνης

Κυριακή 7/1, 15:00, Γηπ. Αγίας Παρασκευής

Διαιτητής: Διαμαντής Χαράλαμπος

Βοηθοί: Τέγος Δημήτριος, Δήμου Γεώργιος Λάρισας

*Ο αγώνας Αμαζόνες Θεσπρωτίας-Προοδευτική Περάματος αναβλήθηκε για τις 28 Ιανουαρίου, ενώ ρεπό έχει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

 

Last modified onSaturday, 06 January 2018 07:26