noodles volos banner

Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Πανθεσσαλικό φοιτητικό τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως στον Βόλο, το 1οΠανθεσσαλικό Φοιτητικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου 5 X 5, με τη συμμετοχή ομάδων, που συγκροτήθηκαν από τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνδιοργανωτές ήταν η Πολυτεχνική Σχολή και ο Α.Σ. Βόλος 2004.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι έξι ομάδες φοιτητριών από Σχολές και Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Τεφανταστικές, που αποτελούταν από φοιτήτριες της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα Π.Θ. Βόλος και τρίτη η ομάδα Α.Π.Ο Παμπυραϊκός, οι οποίες αποτελούνται από φοιτήτριες Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής προσέφερε αναμνηστικά δώρα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε παιδιά και στα κορίτσια του Ορφανοτροφείου Βόλου, που συμμετείχαν στο τουρνουά. 

Η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις, έγινε από τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής και των μεταλλίων από τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γυναικείου Ποδοσφαίρου «ΒΟΛΟΣ 2004».