noodles volos banner

Α.Σ. Βόλος 2004: «Εχθρική η συμπεριφορά του παρατηρητή»

Ανακοίνωση, με την οποία διαμαρτύρεται για τον παρατηρητή του εκτός έδρας αγώνα που έδωσε με τη Γλυφάδα και την εχθρική συμπεριφορά εναντίον της ομάδας τους, εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004. Αναλυτικά:

«Σ’ ένα ματς πολύ όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες της ΓΛΥΦΑΔΑΣ και του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Γλυφάδας, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς προβλήματα εντός αγωνιστικού χώρου, με άψογη συμπεριφορά μεταξύ των παικτριών αλλά και των διοικήσεων των δύο ομάδων, άψογη φιλοξενία από τη γηπεδούχο ομάδα της Γλυφάδας και πολύ καλή διαιτησία, υπήρξε ένας παρατηρητής που μάλλον δεν ήξερε να κάνει την υπηρεσία που του ανατέθηκε σωστά και κόντεψε να τινάξει το ματς στο αέρα με τη συμπεριφορά του. 
Χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, από την ώρα της άφιξης μας στο γήπεδο και την πρώτη συνομιλία μας, ο συγκεκριμένος κύριος έδειξε τις διαθέσεις του απέναντι μας, δείχνοντας εχθρική συμπεριφορά και πολλές φορές ήταν εριστικός απέναντι σε μέλη της ομάδας.
Ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα και μετά τις επανειλημμένες αιτήσεις του εκπροσώπου της ομάδας μας να τοποθετήσει τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό μπάλες στο κέντρο του γηπέδου, στο 87ο λεπτό τοποθέτησε μια μπάλα.

Στο ίδιο λεπτό απέβαλε το εκπρόσωπο της ομάδας μας γιατί όπως ισχυρίστηκε του είπε: «θα βάλεις επιτέλους μπάλες στο κέντρο, ρε». Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ήταν σε συνεχή αντιπαράθεση με τους ανθρώπους του Βόλου φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει με άσχημο τρόπο σε αναπληρωματικές παίκτριες της ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο. Να τονιστεί ότι οι παίκτριες που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας μας ήταν ηλικίας 13-19 ετών.
Για τα παραπάνω επικαλούμαστε το βίντεο του χθεσινού αγώνα, όπου ακόμη και ο εκφωνητής μιλάει για βεντέτα που έχει ανοίξει από την αρχή του παιχνιδιού ο παρατηρητής με τους ανθρώπους της ομάδας μας και δηλώνει την απορία και τον προβληματισμό του για τους λόγους που δίνεται τόσο μεγάλη διάσταση στο θέμα, τη στιγμή μάλιστα που ο εκπρόσωπος της ομάδας είχε απομακρυνθεί ήδη από τον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, στο βίντεο του παιχνιδιού φαίνεται καθαρά ότι δεν υπήρχαν μπάλες στο κέντρο του γηπέδου για μεγάλα χρονικά διαστήματα του παιχνιδιού. 
Καλό θα είναι να προσέχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ποιους εκπροσώπους τους στέλνουν στα γυναικεία πρωταθλήματα, γιατί είναι ένας ιδιαίτερος χώρος και χρειάζεται βοήθεια και όχι συμπεριφορές όπως του εν λόγω κυρίου...

Η Διοίκηση του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004»