noodles volos banner

Για το καλύτερο στο Άργος ο Βόλος 2004

Υπόθεση "νεοφώτιστων" αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φείδωνα Άργους και τον Α.Σ. Βόλος 2004, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά, μετά την εντός έδρας ήττα της "πρεμιέρας" κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 2-1, ταξιδεύει στην πόλη της Πελοποννήσου, με στόχο το "διπλό" που θα της δώσει τους πρώτους της βαθμούς στο τρέχον πρωτάθλημα και το έναυσμα για μία καλύτερη αγωνιστική πορεία στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μοναδική απούσα από την προσεχή αναμέτρηση θα είναι η Χρύσα Βέτσικα, η οποία είναι τραυματίας και δε θα μπορέσει να βοηθήσει, με το υπόλοιπο έμψυχο δυναμικό των "ερυθρόλευκων" να είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Το Σάββατο (4/11) θα γίνει η τελευταία προπόνηση της βολιώτικης ομάδας, στην οποία θα δοθεί έμφαση στην τακτική και τον τρόπο αντιμετώπισης του αντιπάλου. Για το Άργος, η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 3 μ.μ.

Διαιτητής: ΚΩΤΣΟΝΟΥΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Βοηθοί: ΙΣΣΑΚΟΒ ΡΟΥΣΛΑΝ, ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Με Προοδευτική Περάματος ο Μαγνησιακός

Για τη Β’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Μαγνησιακός υποδέχεται την Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων στο   γήπεδο της Αγίας Παρασκευής

Διαιτητής: ΡΑΜΑΪ ΣΟΦΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Βοηθοί: ΝΤΕΛΕΖΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Last modified onSaturday, 04 November 2017 09:31