noodles volos banner

Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Η Γρηγοριάδου και η Καλαμπούκα επιτηρούν την Κυδωνάκη Η Γρηγοριάδου και η Καλαμπούκα επιτηρούν την Κυδωνάκη

Μπορεί στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής γυναικών να μην ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ, αλλά ο Βόλος 2004 δημιούργησε τις προϋποθέσεις, για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας στο 58’ το γκολ που δέχτηκε στο 15’.

 Ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά κατόρθωσε να κρατήσει το 1-1 μόλις για δύο λεπτά, αφού οι Κρητικές ξαναπήραν κεφάλι στο σκορ ξανά στο 60’ με 1-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Οι γηπεδούχες έμοιαζαν υπνωτισμένες για μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους και ο ΟΦΗ μετά από χαμένο τετ-α-τετ της Αραβιάκη στο 10’, κατάφερε να προηγηθεί με την ίδια παίκτρια πέντε λεπτά αργότερα.

Το γκολ επιτεύχθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από θέση πλάγια δεξιά, στο οποίο η σκόρερ έβαλε πολλά φάλτσα με το αριστερό της πόδι και έστειλε ψηλοκρεμαστά την μπάλα στην απέναντι γωνία της Χατζηλαζάρου κι ενώ όλες, όπως ήταν φυσιολογικό, περίμεναν σέντρα.

Στο 19’ και 26’ φάουλ της Βέτσικα δε βρήκαν στόχο, ενώ στο 36’ η Γάτσιου μετά από ένα-δύο με την Ανδρέου βγήκε στο τετ-α-τετ με την Αποστολάκη, την οποία πλάσαρε σωστά με υπερπροσπάθεια και πέφτοντας στο έδαφος, αλλά ως από μηχανής Θεός η Σκάρλου πάνω στη γραμμή απέτρεψε το 1-1.

Στο 41’ παραλίγο να γίνει το 0-2, αλλά η Αραβιάκη με εξουδετερωμένη τη Χατζηλαζάρου, που είχε αποκρούσει σουτ εκτός περιοχής της Τριπυλάκη, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 58’ η Βέτσικα σέντραρε για τη Σύρμου, που διεκδίκησε την μπάλα από την γκολκήπερ Αποστολάκη, που πήγε πρώτη στην μπάλα, αλλά αυτή κόντραρε στη Σύρμου, που της έβαλε μία προβολή και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ωστόσο, στο 60’ η Κυδωνάκη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Α.Σ. Βόλος 2004 μετά από σέντρα από τα δεξιά της Κουνάλη και αφού κατέβασε, χωρίς να πιεστεί την μπάλα, την έστειλε από κοντά στα δίχτυα με εναέριο πλασέ.  

ΒΟΛΟΣ 2004: Χατζηλαζάρου, Γρηγοριάδου, Σταμοπούλου (83' Μπαλαμούτη), Αβντόλι, Σύρμου, Νικοπούλου, Γάτσιου, Πούλιου, Ανδρέου, Βέτσικα, Καλαμπούκα (73' Οικονόμου)
ΟΦΗ: Αποστολάκη, Πυθαρούλη, Πίτση, Αραβιάκη, Σκάρλου, Κουνάλη, Τριπυλάκη, Γιαννούτσου, Κουκουτσάκη (86' Παπακωνσταντίνου), Κυδωνάκη, Βασιλάκη (55' Σηφάκη)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

ΓΛΥΦΑΔΑ-ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 3-1

ΑΡΗΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 6-0

ΒΟΛΟΣ 2004-ΟΦΗ 1-2

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡ.-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1-1

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011-ΠΑΟΚ 0-5

ΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 94-ΑΕΛ 1964 4-2

Last modified onMonday, 16 October 2017 09:47