noodles volos banner

Εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004

Έτοιμη να λειτουργήσει είναι η ακαδημία γυναικείου ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΒΟΛΟΣ 2004 και για τη σεζόν 2017-18, ενώ οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«Ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004, η μοναδική αμιγώς γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του νομού Μαγνησίας, με τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών της για την ερχόμενη σεζόν.

Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά, όπου συνδυάστηκε η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορία γυναικών με την επαναλειτουργία των ακαδημιών, συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά και προσκαλούμε όλα τα κορίτσια ηλικίας 8-15 ετών (και όχι μόνο) να δοκιμάσουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Τα βασικότερα στοιχεία που θα προσφέρει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 στα παιδιά, θα είναι ο ειδικά σχεδιασμένος τρόπος άθλησης για κορίτσια, η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, η κοινωνικοποίηση αλλά και η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι. 

Το πρώτο τμήμα της Ακαδημίας του συλλόγου συμμετείχε πέρυσι στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ με καλή παρουσία και ήδη υπάρχουν αρκετά κορίτσια που συμμετέχουν φέτος στην προετοιμασία της μεγάλης ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι από τους κόλπους της ομάδας έχουν αναδειχθεί πολλές παίκτριες τα προηγούμενα χρόνια που κόσμησαν και κοσμούν τις Εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.

Προπονητής και την επόμενη σεζόν για τα τμήματα της ακαδημίας θα είναι ο Γιώργος Πλατανιάς, κάτοχος πτυχίου UEFA B.

Οι εγγραφές των νέων αθλητριών έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Να τονιστεί ότι ο Σεπτέμβριος προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα κορίτσια, για να μπορέσουν να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους της ομάδας στο τηλέφωνο 6947802890, όπως και στα γραφεία της ομάδας, στη Θύρα-1 του ΕΑΚ Βόλου, καθημερινά 18:30-20:30».