noodles volos banner

Συμφώνησε με τη Βασίλισσα Θράκης η Κατερίνα Τσιρδάνη

Συμφώνησε με τη Βασίλισσα Θράκης, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική, η Κατερίνα Τσιρδάνη και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα της. Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Βασίλισσα της Θράκης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τσιρδάνη Κατερίνα, την καλωσορίζει στην οικογένεια μας και της εύχεται καλή δύναμη και σιδερένια!»

 Η Τσιρδάνη, με καταγωγή από την Πετροπηγή Καβάλας, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά της βήματα στον ΑΟ Καβάλα '86, και έμεινε εκεί από το 1996 μέχρι το 2000 ήμουν. Από το 2000 μέχρι το 2003 ήταν στον Φιλυριακό Φλώρινας. Την περίοδο 2003-2004 γύρισε στην ομάδα της Καβάλας, αλλά ξαναπήγε στη Φλώρινα από το 2004 μέχρι το 2006. Από το 2006 μέχρι και το 2015 ήταν στον ΑΣ Βόλος 2004, με τον οποίον έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ Εθνική, ενώ είχε κι ένα πέρασμα στις Ελπίδες Καρδίτσας για έξι μήνες.

Ακολούθησαν οι Άβαντες Χαλκίδας, πανηγυρίζοντας με την ομάδα της Εύβοιας την άνοδο στην Α’ Εθνική. Την περσινή αγωνιστική περίοδο 2016-17 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της προπονητικής, καθώς είναι κάτοχος του UEFA C. Διετέλεσε βοηθός προπονητή του Διαγόρα Στεφανοβικείου δίπλα στον Μιχάλη Βαγγόπουλο, ενώ ανέλαβε την εποπτεία των τμημάτων υποδομής του Διαγόρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έμπειρη μεσοεπιθετικός πέρυσι το καλοκαίρι έλαβε κλήση στην Εθνική Γυναικών Άμμου για το Πανευρωπαϊκό, ενώ τη σεζόν που τελείωσε έκανε και προπονήσεις με την ομάδα ποδοσφαίρου άμμου Α.Ο. Κεφαλληνίας. Στο πλούσιο βιογραφικό της Καβαλιώτισσας παίκτριας περιλαμβάνονται και οι συμμετοχές της με την Εθνική Γυναικών (2000-02).Τα τελευταία 11 χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στο Βόλο.

Last modified onMonday, 17 July 2017 17:28