noodles volos banner

Πρώτη θέση σε Τουρνουά Beach Soccer για τον FC Volos

Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα το 6ο Τουρνουά Beach Soccer Γυναικών 2017. Το τουρνουά διεξήχθη στις Αλυκές Χαλκίδας με τη συμμετοχή 9 ομάδων και 11 ώρες συνεχόμενων αγώνων. 
Επίσημος καλεσμένος από τους διοργανωτές ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κ. Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, που έκανε και τη βράβευση της Πρωταθλήτριας ομάδας.

Στο τουρνουά συμμετείχε και η ομάδα FC VOLOS, που αποτελούνταν κυρίως από παίκτριες του Α.Σ. Βόλος 2004 και τη συμμετοχή κάποιων ακόμη παικτριών από τη Λάρισα, τη Χαλκίδα και την Καρδίτσα. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιώργος Πλατανιάς. 
Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν ήταν οι: Σταμοπούλου, Τσέλικα, Αβντόλι, Πούλιου, Πάσχου, Βέτσικα, Νάση, Αρζουμανίδου, Βόλη, Μάλλιαρη, Τζαφέρη.

Ο FC VOLOS κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση του τουρνουά, επικρατώντας στο τελικό της ομάδας του Σεπολιακού με 3-0. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητη.

Τα αποτελέσματα ήταν:

ΒΟΛΟΣ-ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ 13-0
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΒΟΛΟΣ 1-5
ΕΡΕΤΡΙΑ-ΒΟΛΟΣ 1-5

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
ΒΟΛΟΣ-IRIDES 4-0

ΤΕΛΙΚΟΣ
ΒΟΛΟΣ-ΣΕΠΟΛΙΑΚΟΣ 3-0

Ο Βόλος 2004 ευχαριστεί τους διοργανωτές του τουρνουά, οι οποίοι στο τέλος βράβευσαν την ομάδα για την άνοδο της στην Α' Εθνική.

 

 

 

 

Last modified onThursday, 13 July 2017 11:03