Logo
Print this page

Εύκολα ο Α.Σ. Βόλος 2004, 6-1 τον Μέντεκα

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, ο Α.Σ. Βόλος 2004 επικράτησε εύκολα του Μέντεκα Καλαμαριάς το απόγευμα, στο ΕΑΚ Βόλου, με σκορ 6-1 - Εκτενές rotation από τον Γιώργο Πλατανιά, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, λόγω και της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου για την βολιώτικη ομάδα, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α' Εθνική.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μέντεκας, από τη μεριά του, ήθελε τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του, κάτι το οποίο εν τέλει πέτυχε, διά μέσου του Μαγνησιακού που κέρδισε τις Πιερίδες Μούσες εκτός έδρας με 1-2 την ίδια ώρα, αφήνοντας την ομάδα της Πιερίας στο -4 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτισσες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, ούσες, όμως, αρκετά... "φλύαρες" στην τελική προσπάθεια. Την κατάσταση αυτήν εκμεταλλεύτηκε ο Μέντεκας, που κατάφερε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, να προηγηθεί στο 20', με σκόρερ την Βάττου, που εκμεταλλεύτηκε μία βαθιά μπαλιά σε αντεπίθεση, πραγματοποίησε όμορφη ατομική ενέργεια και νίκησε σε τετ-α-τετ την Μιχαλακάκη, γράφοντας το 0-1. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Α.Σ. Βόλος 2004, ευτύχησε να ισοφαρίσει, όταν η Γρηγοριάδη κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα η Δημητριάδη, κάνοντας το 1-1, σκορ που παρέμεινε ακέραιο μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά, έδειξαν σοβαρότητα και με σωστή επιθετική προσέγγιση του παιχνιδιού, κατάφεραν να μετατρέψουν την αναμέτρηση σε... "παράσταση για έναν ρόλο", πετυχαίνοντας πέντε τέρματα για το τελικό 6-1! 

Συγκεκριμένα, στο 50' η Γρηγοριάδη με μακρινό σουτ έγραψε το 2-1, στο 56' η Δημητριάδη με πλασέ πέτυχε το 3-1, ύστερα από όμορφη σέντρα της Πάσχου από τα δεξιά, στο 64' η Οικονόμου με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας της, με την Ανδρέου με πλασέ (78') και την νεαρή Κυριάκου με όμορφο τελείωμα σε τετ-α-τετ (87') να διαμορφώνουν το τελικό 6-1.

Την επόμενη Κυριακή, η βολιώτικη ομάδα δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, πριν την επάνοδό της στην πρώτη, με αντίπαλο την Πανσερραϊκή στις Σέρρες. 

Α.Σ. Βόλος 2004 (Πλατανιάς): Μιχαλακάκη, Καλαμπούκα (66' Τσελίκα), Βαϊνοπούλου (60' Γεωργολοπούλου), Χαρίση, Αβντόλι, Οικονόμου, Ανδρέου, Γρηγοριάδη (74' Κυριάκου), Πούλιου, Δημητριάδη, Πάσχου

 

Last modified onMonday, 01 May 2017 10:47
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]