noodles volos banner

Με Μέντεκα ο Βόλος 2004 εντός, στην Κατερίνη ο Μαγνησιακός

Η προτελευταία 17η αγωνιστική γίνεται την Κυριακή 30/4 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών και ο Βόλος 2004 μαζί με τον Μαγνησιακό δίνουν αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια, αφού ο πρώτος κέρδισε την άνοδό του στην Α’ Εθνική, ενώ ο Μαγνησιακός έχει επιτύχει τη σωτηρία του.

Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά φιλοξενεί στο ΕΑΚ του Βόλου τον Μέντεκα Καλαμαριάς στις 17.00 και την αποστολή αποτελούν οι: Χατζηλαζάρου, Τσελίκα, Χαρίση, Αβντόλι, Πάσχου, Οικονόμου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Σύρμου, Ανδρέου, Καλαμπούκα, Δημητριάδη, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Μιχαλακάκη, Κυριάκου. Διαιτητής θα είναι ο Διαμάντης Χαράλαμος από την Ε.Π.Σ.Λάρισας

Σε ό,τι αφορά τον Μαγνησιακό ταξιδεύει στην Κατερίνη, για να αντιμετωπίσει τις αδύναμες Πιερίδες Μούσες, αγώνας που θα είναι ο τελευταίος για φέτος, καθώς στο φινάλε το συγκρότημα του Θοδωρή Κατσαμόρα θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό. Το ματς, που αποτελεί ευκαιρία για νικηφόρο κλείσιμο της σεζόν, θα γίνει στο γήπεδο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και θα ξεκινήσει στις 17:00.