noodles volos banner

Ψάχνει έναν βαθμό, για να πανηγυρίσει την άνοδο ο Βόλος 2004

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών ο Α.Σ. Βόλου 2004 αντιμετωπίζει στο ΕΑΚ στις 17.00 την πρωτοπόρο ομάδα των Τρικάλων 2011, που έχουν τον απόλυτο των βαθμών και έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α Εθνική. Οι Βολιώτισσες, εφόσον προβιβάζεται και η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας, χρειάζονται έναν βαθμό, για πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α’ Εθνική και θα τον ψάξουν σήμερα.

Η αποστολή τους είναι δύσκολη, αφού οι Τρικαλινές επιδιώκουν να τελειώσουν τη σεζόν χωρίς καμία απώλεια, αλλά οι παίκτριες του Γιώργου Πλατανιά έχουν τις δυνατότητες να τα καταφέρουν.

Επίσης, σε περίπτωση που η Προοδευτική Περάματος δε νικήσει σήμερα στην έδρα της τη Βασίλισσα Θράκης, τότε ακόμη και με ήττα, ο Βόλος 2004 κερδίζει από σήμερα την άνοδο. Το διαιτητικό τρίο στη σημερινή αναμέτρηση αποτελούν οι Μπουρουζίκας-Τσιρογιάννης-Θύμιου από τον σύνδεσμο Λάρισας.

Την αποστολή του Α.Σ. Βόλος 2004 αποτελούν οι: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Τσελίκα, Χαρίση, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Πάσχου, Οικονόμου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Σύρμου, Ανδρέου, Καλαμπούκα, Δημητριάδη, Βέτσικα, Γάτσιου, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Μιχαλακάκη.

Σε ό,τι αφορά την έτερη βολιώτικη ομάδα, τον Μαγνησιακό, φιλοξενεί στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στις 17.00 την Πανσερραϊκή (Δεληγιάννη-Κουτούμπας-Τσακνάκη οι διαιτητές). Το άλλο ματς του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα σε Ροδόπη 87’ και Πιερίδες Μούσες.