Logo
Print this page

Στην Ξάνθη για την εξασφάλιση της ανόδου ο ΑΣ Βόλος 2004

Η 15η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο γίνεται την Κυριακή (2/4), με τον Α.Σ. Βόλος 2004 να φιλοξενείται στις 11.30 στην Ξάνθη από τη Βασίλισσα Θράκης. Με νίκη οι Βολιώτισσες εξασφαλίζουν την άνοδο στην Α’ Εθνική, αφού βρίσκονται εννιά βαθμούς μακριά από την Πανσερραϊκή, που δεν έχει κάνει ρεπό, ενώ διατηρούν και τη διαφορά των δέκα βαθμών από την Προοδευτική Περάματος, αν αυτή νίκησει τις Πιερίδες Μούσες.

Η αποστολή Α.Σ. Βόλος 2004 είναι η εξής: Χατζηλαζάρου, Χαρίση, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Πάσχου, Οικονόμου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Τσελίκα, Σύρμου, Ανδρέου, Καλαμπούκα, Δημητριάδη, Βέτσικα, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Κυριάκου, Μιχαλακάκη.

Μαζί με την ομάδα έχουν ταξιδέψει και τα κορίτσια της ακαδημίας του συλλόγου, τα οποία θα αγωνιστούν λίγο πριν το επίσημο παιχνίδι, με την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης.

Από την άλλη ο αδιάφορος Μαγνησιακός στις 16.00 στην Αγία Παρασκευή υποδέχεται τη Ροδόπη 87, που βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την ομάδα του Θ. Κατσαμόρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

11:30 ΔΑΚ ΞΑΝΘΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ-ΒΟΛΟΣ 2004

13:00 Δ. Δ. ΨΥΧΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ-ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

16:00 ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΡΟΔΟΠΗ 87

16:00 Β' ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

 

 

Last modified onMonday, 03 April 2017 10:15
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]