noodles volos banner

Ισοπαλία ... fair play για τον Μαγνησιακό στην Ξάνθη

Σε αντιδικία για το fair play εξελίχθηκε ο αγώνας του Μαγνησιακού με τη Βασίλισσα Θράκης στην Ξάνθη για την εξ αναβολής 10η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Κι αυτό γιατί ο Μαγνησιακός παραλίγο να δεχθεί πρώτος γκολ από μη τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι από τις γηπεδούχες, στη συνέχεια σκόραρε στο 38’ με την Πέτση , με τις Ξανθιώτισσες να κατηγορούν για το ίδιο πράγμα τις φιλοξενούμενες, οι οποίες άφησαν τρόπον τινά τον αντίπαλό τους να σκοράρει και να ισοφαρίσει στο 48’ με τη Λισγάρα, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Αυτό που μένει πάντως είναι το πάθος και η ψυχή που έδειξαν οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα.

Να σημειωθεί πως πριν το 0-1 πρώτη η γηπεδούχος ομάδα δεν τήρησε το fair play και μόνο από τύχη δεν έβαλε γκολ, ενώ το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχες προήλθε από εσκεμμένο "λάθος" της αρχηγού του Μαγνησιακού, Γιώτας Μεγαγιάννη και με την παρότρυνση του προπονητή Θοδωρή Κατσαμόρα. Από την πλευρά του Μαγνησιακού τονίζεται ότι με την ιδιαίτερα συμπαθή ομάδα της Βασίλισσας Θράκης δεν υπάρχει καμιά αντιδικία, καθώς οι όποιες διαφορές εξαντλούνται στα όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Παρσόνογλου, Παπατζέλου, Ναλμπάντη, Κατσαρού, Παπαδοπούλου, Μπουντρί-Σολτάνι (70′ Ιμάμ Εφέντη, 85′ Παρδή), Λισγάρα, Χασιώτη, Μετοικίδου, Βλάχου, Πόρναλη (51′ Μαυρομάτη)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ζαμπάκα, Ξανθή, Μεγαγιάννη, Τριανταφύλλου, Δερβενιώτη, Παπασακελλαρίου, Πέτση(87′ Καραΐσκου), Κουσκούνη, Ογκίτσι, Καραλή (82′ Γκέκα), Χρυσικοπούλου (90+ Ζέρβα)