noodles volos banner

Νίκη του Α.Σ. Βόλος 2004 και... διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Παιχνίδι... διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή. Για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής, ο Α.Σ. Βόλος 2004 επικράτησε με 3-4 του Μαγνησιακού σε ένα παιχνίδι που είχε τρεις (!) ανατροπές και τρία τέρματα από την Ογκίτσι. Οι γηπεδούχες του Θοδωρή Κατσαμόρα προηγήθηκαν με εκτός περιοχής σουτ της Ογκίτσι στο 18', ενώ μέχρι την ολοκλήρωση του α' μέρους οι ερυθρόλευκες του Γιώργου Πλατανιά όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά ανέτρεψαν και το σκορ. Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενες αρχικά με εύστοχο πλασέ της Οικονόμου (36') εντός μικρής περιοχής και στη συνέχεια με ψηλοκρεμαστό σουτ της Ανδρέου (41'), μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-2.

Με την έναρξη της επανάληψης, ήταν η ώρα για τις παίκτριες του Μαγνησιακού να αντιδράσουν και με πέναλτι (που κέρδισε η Χρυσικοπούλου από ανατροπή της Βέτσικα) της Ογκίτσι στο 62' έκαναν το 2-2, ενώ η ίδια με σουτ εκτός περιοχής έδωσε νέο προβάδισμα στις γηπεδούχες με 3-2 (71'). Εχασαν, στη συνέχεια ευκαιρίες σε τετ α τετ της Χρυσικοπούλου και σουτ της Ογκίτσι για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ, χωρίς επιτυχία.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες δεν είχαν πει την... τελευταία τους λέξη και αρχικά με τη πέναλτι της Δημητριάδη στο 80' ισοφάρισαν και στη συνέχεια πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης -στην προσπάθεια για άνοδο στην Α' Εθνική- με γκολ της Βέτσικα. Στο 89' η Γρηγοριάδη σέντραρε από τα δεξιά κι ενώ φαινόταν εύκολη υπόθεση για την Χ. Ξάνθη, η νεαρή τερματοφύλακας δεν κατάφερε να μαζέψει την μπάλα και η Βέτσικα σε άδεια εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-4 υπέρ των ερυθρόλευκων.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Θ. Κατσαμόρας): Χ. Ξάνθη, Ζαμπάκα, Μ. Ξάνθη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Κουλουχιέρη, Κουσκούνη, Παπασακελλαρίου, Χρυσικοπούλου (71' Ρουχά, 81' λ.τρ. Δερβενιώτη), Πέτση (46' Κατσαβριά), Ογκίτσι.

ΒΟΛΟΣ 2004 (Γ. Πλατανιάς): Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Γρηγοριάδη, Αβντόλι, Σταυροπούλου (85' Λεονταρίτη), Βέτσικα, Γάτσιου (90' Καλαμπούκα), Πούλιου (61' Τσελίκα), Ανδρέου, Οικονόμου, Δημητριάδη.

Last modified onMonday, 13 February 2017 13:53