noodles volos banner

Απέκτησε την τερματοφύλακα Ξάνθη ο Μαγνησιακός

 Την απόκτηση της τερματοφύλακα Ξάνθη Χριστίνας ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού. Η ανακοίνωση: «Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της Ξάνθη Χριστίνας και να την καλωσορίσει στην οικογένεια της.

Η Χριστίνα Ξάνθη αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, με τις πρώτες ενδείξεις του ταλέντου της να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και αναμένεται να καλύψει το τεράστιο κενό που είχε σ’ αυτήν τη θέση η ομάδα μας, μετά τη μεταγραφή της Χριστίνας Μαργαρίτη στον Άρη Θεσσαλονίκης και τη μεταγραφή της Ντίνας Νέστορα στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της, τις Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας.

Προέρχεται από την Ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα 2011 και είναι φοιτήτρια στο 1ο έτος του Τμήματος της Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας! Η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού ευχαριστεί από καρδιάς τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας του Α.Ο. Τρίκαλα 2011 και ιδιαίτερα τον προπονητή της κ. Γιώργο Λουλέ, που χάρη στη δική του συνδρομή κατέστη δυνατή η παραπάνω μεταγραφή!

Άλλωστε οι φιλικοί δεσμοί των δύο Συλλόγων είναι δεδομένοι εδώ και πολλά χρόνια και συνεργασίες αυτού του είδους τους κάνουν ακόμα πιο δυνατούς!»