noodles volos banner

Επιτακτική ανάγκη για τρίποντα σε ΑΣ Βόλος 2004 και Μαγνησιακό

Για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών αγωνίζονται σήμερα Κυριακή στις 15.00 ο Βόλος 2004 κόντρα στις Πιερίδες Μούσες, που βρίσκονται στη τελευταία θέση του πρώτου ομίλου με έναν βαθμό, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης και ο Μαγνησιακός στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τον Μέντεκα Καλαμαριάς.

Η αποστολή του ΑΣ Βόλος 2004, για τον οποίον οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι αποτυχία, αποτελείται από τις: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Χαρίση, Σταμοπούλου, Αβντόλι, Πάσχου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Σύρμου, Ανδρέου, Καλαμπούκα, Δημητριάδη, Τσελίκα, Σταυροπούλου, Βέτσικα, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Μιχαλακάκη.

Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος η Φιλίτσα Σύρμου, η οποία απουσίαζε από την αρχή της χρονιάς λόγω τραυματισμού. Από την άλλη θα απουσιάσει η Φωτεινή Οικονόμου, που είναι τιμωρημένη από το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Σε ό,τι αφορά τον Μαγνησιακό όλες οι παίκτριες αναγνωρίζουν τη βαθμολογική κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Μέντεκα και θα κάνουν τα πάντα, για να κατακτήσουν τη νίκη.  Ο Μέντεκας έχει μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες μέχρι στιγμής, ενώ ο Μαγνησιακός με τρίποντο τον ξεπερνά κατά πέντε βαθμούς, αφού αυτή τη στιγμή έχει τρεις.