Logo
Print this page

Ξανά στη δράση Βόλος 2004 και Μαγνησιακός

Ξαναρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών ποδοσφαίρου Βόλος 2204 και Μαγνησιακός για την έκτη αγωνιστική.

Ο Βόλος 2004 υποδέχεται τη Βασίλισσα Θράκης στο ΕΑΚ στις 15.00 και η αποστολή της ομάδας είναι η ακόλουθη: Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Χαρίση, Σταμοπούλου, Λεονταρίτη, Αβντόλι, Πάσχου, Οικονόμου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Πούλιου, Δημητριάδη, Γεωργολοπούλου, Βαϊνοπούλου, Τσελίκα, Σταυροπούλου, Βέτσικα, Μιχαλακάκη. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί στο ΕΑΚ Βόλου στις 1:45. Διαιτητής θα είναι ο Γ. Καρδούλας Γεώργιος με βοηθούς τους Δ. Μίχο και Μ. Παπαγεωργίου από την Ε.Π.Σ. Λάρισας.

Ο Μαγνησιακός από την πλευρά του βρίσκεται από το Σάββατο στην Κομοτηνή, καθώς στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης φιλοξενείται την Κυριακή το πρωί στις 11.00 από τη Ροδόπη ’87. Την αποστολή απαρτίζουν οι Νέστορα, Νάνου, Ζαμπάκα, Γιαμαλή, Καραΐσκου, Μεγαγιάννη, Τριανταφύλλου Γ., Τριανταφύλλου Κ., Καλαπαναγιώτου, Ξάνθη, Παπασακελλαρίου, Κουσκούνη, Ζέρβα, Κατσαβριά, Χρυσικοπούλου, Ρουχά, Ογκίτσι, Δερβενιώτη, Γκέκα. Αίσθηση προκαλεί το όνομα της μέχρι πρόσφατα διαιτητή Ελένης Κουσκούνη, της οποίας το δελτίο ενεργοποιήθηκε ξανά. Διαιτητικό τρίο είναι οι Σιδηρόπουλος, Χρηστίδου, Κίτσος. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]