noodles volos banner

Όμορφο θέαμα στο Βόλος 2004-Μαγνησιακός 2-2

 

Σε παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο ΕΑΚ του Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β’ Εθνικής, Α.Σ. Βόλος 2004 και Μαγνησιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους φιλάθλους.

Οι γηπεδούχες είχαν την ελαφρά υπεροχή και την κατοχή της μπάλας κατά το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με τις φάσεις και τα τέρματα του αγώνα να δείχνουν, πάντως, ισορροπία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους.

Στο 25’, ο Μαγνησιακός άνοιξε το σκορ, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η τερματοφύλακας Χατζηλαζάρου πραγματοποίησε ασταθή απόκρουση, δίνοντας την ευκαιρία στην Καλαπαναγιώτου να πλασάρει σε ανυπεράσπιστη εστία για το 0-1. Στο 42’, ο Βόλος 2004 απάντησε με τη Βάσω Δημητριάδη, που αρχικά σούταρε με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, αλλά η ίδια πήρε το «ριμπάουντ» και ισοφάρισε λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Μαγνησιακός ευτύχησε να προηγηθεί ξανά, όταν η εκτέλεση φάουλ της Όγκιτσι, με στόχο την μεγάλη περιοχή της Χατζηλαζάρου, προκάλεσε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, με τη Χαρίση να στέλνει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της.

Η ομάδα του Γ. Πλατανιά δεν το έβαλε κάτω, όμως, κι αφού η Πούλιου στο 72’ δεν κατάφερε με το σουτ της να βρει δίχτυα, σημαδεύοντας δοκάρι, ήρθε η εκ νέου ισοφάριση, οχτώ λεπτά αργότερα, με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ της Δάτσιου από πολύ μακρινή απόσταση, για το 2-2, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό στο παιχνίδι.

Α.Σ. Βόλος 2004 (Πλατανιάς): Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Σταμοπούλου, Αβτόλη, Χαρίση, Λεονταρίτη, Γάτσιου, Πούλιου, Γρηγοριάδη (58’ Τσέλικα-89’ Γεωργοπούλου), Οικονόμου, Δημητριάδη

Μαγνησιακός (Κατσαμόρας): Νέστορα, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ξάνθη, Καραλή (58’ Δερβενιώτη), Παπασακελλαρίου (75’ Τριανταφύλλου), Κουλοχέρη, Ογκίτσι-Σέλα, Χρυσικοπούλου, Πέτση, Κατσαβριά (81’ Γιαμαλή)