noodles volos banner

Κόντρα στη Βασίλισσα Θράκης την Κυριακή ο Μαγνησιακός

Την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού υποδέχεται τη Βασίλισσα Θράκης στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου Β’ Εθνικής με διαιτητικό τρίο τους Νίτσα, Παραφέστα και Τσακμάκη από τη Λάρισα.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Κατσαμόρα ξεκινά το πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή, αν και ακόμη κανείς δε γνωρίζει πόσες ομάδες πέφτουν και πόσες ανεβαίνουν, αλλά πιθανολογείται ότι τελικά θα πέσει μία ομάδα τον 1ο όμιλο, που έχει και τις περισσότερες, συνολικά 9, ενώ οι άλλοι δύο όμιλοι έχουν 5 και 7 ομάδες αντίστοιχα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός από το ότι η νέα τερματοφύλακας που αποκτήθηκε, εφόσον η διεθνής Χριστίνα Μαργαρίτη δόθηκε στον Άρη, δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής, ενώ το όνομά της θα ανακοινωθεί από βδομάδα. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια δε θα χρησιμοποιηθεί κανονική τερματοφύλακας, εφόσον η αναπληρωματική είναι νεαρής ηλικίας.

Στις τάξεις του Μαγνησιακού για την Κυριακή υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή αρχή στο φετινό πρωτάθλημα, παρότι αγωνίζεται κόντρα σε μία ενισχυμένη και ισάξια ομάδα, και η τεχνική ηγεσία μαζί με τις παίκτριες θεωρούν ότι έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν αυτό το παιχνίδι.

Αυτό που προβληματίζει πάντως γενικότερα δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά περισσότερο η οικονομική δυσπραγία, αφού η διοίκηση θα κληθεί να καλύψει πολλά και μακρινά ταξίδια, τα οποία στοιχίζουν ακριβά, με τον τρόπο που η ΕΠΟ αποφάσισε να καταρτίσει τους ομίλους.

Να τονιστεί ότι στην 1η αγωνιστική έχει ρεπό ο Βόλος 2004.