noodles volos banner

Πήραν Κολομβιανή τερματοφύλακα οι Ελπίδες Καρδίτσας

Μία νέα μεταγραφική «βόμβα» έσκασε στις Ελπίδες Καρδίτσας, που μετέχει στο πρωτάθλημα τη Α’ Εθνικής Γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Η Στέφανι Καστάνιο Καρντόσο αποτελεί το νέο απόκτημα -7ο κατά σειρά- των δευτεραθλητών Ελλάδος, το οποίο θα ενισχύσει τη θέση «1» της Καρδιτσιώτικης ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η διεθνής με όλα τα κλιμάκια ποδοσφαίρου της πατρίδας της Κολομβιανή τερματοφύλακας είναι 22 ετών και στο βιογραφικό τις μετρά πλούσιες παραστάσεις, έχοντας αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών 2015 με την εθνική της ομάδας αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Η Καστάνιο ξεκίνησε την καριέρα της στην Μπογκοτά και από το 2010 μέχρι και το 2015 αγωνίστηκε στο NCAA στις Η.Π.Α. με τις φανέλες των Yellowjackets (2010-12), Graceland University (2012-14), όπου ήταν συμπαίχτρια με την επίσης νεοαποκτηθείσα παίχτρια των Ελπίδων, Γισέλα Αριέτα και Jayhawks (2014-15). Η περασμένη σεζόν τη βρήκε στο Ισραήλ όπου υπερασπίστηκε την εστία της Μακάμπι Χολόν.

Οι Ελπίδες, εκτός από την Καστάνιο έχουν αποκτήσει επίσης τις Γιάννου, Παλαμά, Βιολάρη, Γισέλα Αριέτα, Βόλη και Χριστοδούλου. ενώ αναμένονται ακόμη 3-4 προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστριών από το Ελληνικό και το παζάρι του εξωτερικού.

πηγή: karditsasportiva