noodles volos banner

Εκτός έδρας νίκη για τα κορίτσια του Μαγνησιακού (photos)

 

Με ιδανικό τρόπο άρχισε η νέα σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού. Οι παίκτριες του Θοδωρή Κατσαμόρα έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους για τα χθεσινά του γενέθλια καθώς κέρδισαν 1-0 εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το γκολ σημειώηκε στο ξεκίνημα του β' ημίχρονου όταν στο 49ο λεπτό η Μήτα κέρδισε πέναλτι και η Σέλα το εκτέλεσε εύστοχα. Για τον Μαγνησιακό, πλασέ της Κατσαβριά στο 17' μπλόκαρε η τερματοφύλακας, ενώ σουτ της Χρυσικοπούλου βρήκε σε ετοιμότητα ξανά την Ψωμιάδου. Καλές στιγμές με σουτ επίσης στο δεύτερο ημίχρονο από τις Κατσαβριά (56') και Μήτα (63'), ενώ στις καθυστερήσεις πλασέ της Κατσαβρία σε κενή εστία, έφυγε λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχες είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με την Παπαδοπούλου κι φάσεις στις οποίες απέκρουσε η Χριστίνα Μαργαρίτη: στο 20' σε σουτ της Μουρατίδου, στο 37' σε φάουλ της Κιουτάχιαλη, στο 54' σε δυνατό σουτ της Μουρατίδου. Στο 67' κεφάλια της Παπαδοπούλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 85' απευθείας εκτέλεση φάουλ της Παπαδοπούλου, σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Μαργαρίτη.

Συνθέσεις:
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ψωμιάδου, Στρίμπα, Φεϊμ, Σιακαβάρα (58' Μπακάλη), Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (75' Μακριδάκη), Δεληγιαννίδου, Ζουμπουλίδου, Ζέρβα (73' Πιστοφίδου)
MΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ζαμπάκα, Μανιαδάκη (46' Μήτα), Ξάνθη, Σέλα, Κατσαβρία, Χρυσικοπούλου, Τρίγκα (89' Αργυρίου), Πέτση (67' Κοσμοπούλου), Δερβενιώτη.

 

Last modified onSunday, 01 November 2015 20:56