noodles volos banner

Μεταγραφή στις Ελπίδες Καρδίτσας και την Α' Εθνική για την 16χρονη Νικόλ Λιάκου!

womensports.gr womensports.gr

 

Μεταγραφή από τον Μαγνησιακό στις Ελπίδες Καρδίτσας και από τη Β' Εθνική στην Α' Γυναικών για την Νικολέττα (Νικόλ) Λιάκου. Η νεαρή αθλήτρια που τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 16, ξεχώρισε με το ταλέντο της στον Μαγνησιακό τα τελευταία χρόνια, αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής κορασίδων και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για την ομάδα της Καρδίτσας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη κατηγορία. Συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία των Ελπίδων το φετινό καλοκαίρι, ενώ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, θα κάνει προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα με τους άνδρες του Άθλου και θα πηγαίνει για προπονήσεις κι αγώνες στην Καρδίτσα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.
Η Νικόλ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών και έπαιξε σε ακαδημίες στη Χαλκίδα, την Κω, ενώ από το 2011 ανήκε στον Μαγνησιακό συμμετέχοντας από 12 ετών στην πρώτη ομάδα και στην ακαδημία του Άθλου. Κάνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική της πορεία με τη φιλοδοξία να διακριθεί σε υψηλότερο επίπεδο.
Ο προπονητής της Θοδωρής Κατσαμόρας μιλώτας στο magnesiasports μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία και το χαρακτήρα της μικρής Νικόλ: "Είναι μια αθλήτρια με ταλέντο. Δεν έχει τα σωματικά προσόντα, αλλά τα καλύπτει με πολύ πείσμα, ταχύτητα και το κυριότερο προσόν της είναι πως αγαπάει αυτό που κάνει, έχει όνειρα και φιλοδοξίες. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αριστερής πτέρυγας, τόσο στην άμυνα, ως ανασταλτική χαφ ή ως εξτρέμ. Δεν σταθήκαμε εμπόδιο στην εξέλιξή της και συναινέσαμε ώστε να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Α' Εθνικής. Της εύχομαι να έχει την υγεία της γιατί πέρυσι αντιμετώπισε ένα σοβαρό τραυματισμό, να μην της παρουσιαστεί παρόμοιο περιστατικό και είμαι σίγουρος ότι θα έχει σπουδαία εξέλιξη. Η Νικόλ και η οικογένειά της αγαπήθηκαν πολύ από τον Μαγνησιακό, την αγκαλιάσαμε όλοι και μπορεί να λυπούμαστε που την χάνουμε ως παίκτρια, αλλά θα είναι πάντα κομμάτι της ομάδας μας. Θα παρακολουθούμε την πορεία της και θέλουμε να είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της".

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onFriday, 04 September 2015 08:44