noodles volos banner

Αναχωρεί για Κρήτη αύριο ο Βόλος 2004

Δύο αγωνιστικές απέμειναν στην Α' Εθνική και ο Βόλος 2004 αγωνίζεται στην Κρήτη, όπου κάθε ταξίδι είναι ....Οδύσσεια. Η αποστολή της ερυθρόλευκης ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για τον Πειραιά όπου στις 12 το βράδυ θα πάρει το καράβι, θα φθάσει το πρωί στην Κρήτη και στις 16:00 του Σαββάτου είναι η σέντρα του αγώνα με τον Εργοτέλη. Μετά το ματς, αναχώρηση για το λιμάνι καθώς στις 9 φεύγει το πλοίο της επιστροφής που θα φθάσει τα ξημερώματα της Κυριακής στον Πειραιά πριν η ομάδα πάρει το δρόμο για το Βόλο.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη και το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες. Οι Φ. Οικονόμου και Κέκου που απουσιάζουν λόγω σοβαρών τραυματισμών εδώ κι αρκετό καιρό είναι οι μόνες εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Μετά τη νίκη του Βόλου επί της Γλυφάδας την περασμένη αγωνιστική, η κατάσταση για την παραμονή έχει ως εξής: παίζεται μία θέση σωτηρίας ανάμεσα σε Άρη και Βόλου. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τρεις βαθμούς περισσότερους αλλά υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία των δύο συλλόγων. Ο Άρης παίζει την Κυριακή με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και μετά εκτός έδρας με την τρίτη Γλυφάδα. Από την άλλη, ο Βόλος 2004 έχει δύο αγώνες στην Κρήτη, με Εργοτέλη και Χανιά. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει έναν από τους δύο ελπίζοντας ότι ο Άρης θα χάσει τα δικά του παιχνίδια.
Στην αποστολή για την Κρήτη θα βρίσκονται οι: Νάση, Γουγούση, Παπασακελλαρίου, Κόντου, Βέτσικα, Οικονόμου, Γάτσιου, Γρηγοριάδη, Μπαλαμούτη, Τσιρδάνη, Λόγου, Αβντόλι, Σύρμου, Πούλιου, Θεοδωροπούλου, Καλαμποκά.