noodles volos banner

Τελευταίο χαρτί για τα κορίτσια του Βόλου 2004

Τελευταίο χαρτί για τον Βόλο 2004 στην προσπάθεια παραμονής. Υποδέχεται τη Γλυφάδα στο βοηθητικό του ΕΑΚ σε εξ αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική της Α' Γυναικών, που θα γίνει την Κυριακή με σέντρα στις 15:30. Η βολιώτικη ομάδα θέλει μόνο τη νίκη για να κλείσει την ψαλίδα από τον Άρη.
Η κατάσταση έχει ως εξής: pαίζεται μία θέση παραμονής ανάμεσα σε Άρη και Βόλο, με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης να είναι στο +6 αλλά να υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία των δύο ομάδων. Αμφότεροι έχουν δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Ο Βόλος 2004 παίζει την Κυριακή με την τρίτη Γλυφάδα και μετά έχει δύο ταξίδια στην Κρήτη για να αγωνιστεί με Εργοτέλη και Χανιά. Από την άλλη, ο Άρης αντιμετωπίζει εντός τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και εκτός τη Γλυφάδα.
Η ερυθρόλευκη ομάδα βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τη σωτηρία πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη στην 16η αγωνιστική που θα ...αναζωπυρώσει τις ελπίδες της. Διαιτητής ορίστηκε η Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, βοηθοί της οι Τσαπράζης και Νιώτη από Λάρισα και Τρίκαλα αντιστοίχως.

Last modified onThursday, 23 April 2015 10:56