noodles volos banner

Στην εθνική Πελεκούδα και Κόντου

Στην εθνική Γυναικών κλήθηκε η Βολιώτισσα Σοφία Πελεκούδα των Αμαζόνων Δράμας, η οποία αποτελεί βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Επίσης, κλήση για την εθνική Νεανίδων δέχθηκε η Ευτυχία Κόντου που αγωνίζεται με τη φανέλα του Βόλου 2004.
Οι κλήσεις από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Δημοσθένη Κάβουρα και Αντώνη Πριόνα αφορούν τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων Γυναικών και Νεανίδων, αντίστοιχα, στις 27 και 28/4/2015, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Στις 29/4/23015 και ώρα 11:00 στον Άγιο Κοσμά οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα.

Επίσης, επέστρεψαν από το Αζερμπαϊτζάν οι δύο παίκτριες του Βόλου 2004, Χρύσα Γάτσιου και Ζωή Νάση, οι οποίες συμμετείχαν με την εθνική Κορασίδων σε διεθνές αναπτυξιακό τουρνουά, με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες του Καζακστάν, της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν. Οι παίκτριες συμμετείχαν και στα τρία παιχνίδια, ξεκινώντας ως βασικές στα δύο από τα τρία. Θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της βολι΄ψτικης ομάδας ενόψει του πολύ δύσκολου κυριακάτικου αγώνα με τη Γλυφάδα στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.