noodles volos banner

Ήττα στην Κομοτηνή ελέω διαιτητών

Ήττα με 2-1 χθες για τα κορίτσια του Μαγνησιακού από τη Ροδόπη 87, στην προτελευταία αγωνιστική της Β' Εθνικής Κατηγορίας, με πολλά παράπονα για τη διαιτησία που έτυχε η βολιώτικη ομάδα στην Κομοτηνή. Το ματς άρχισε με σουτ της Χρυσικοπούλου που εξουδετέρωσε δύσκολα η αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ το 1-0 έγινε στο 17ο λεπτό. Η Παρμαξή έκανε μακρινή σέντρα-σουτ, η Μαργαρίτη μπλόκαρε στον αέρα με δεύτερη προσπάθεια και ενώ το ματς συνεχίστηκε, ο επόπτης κάλεσε το διαιτητή ο οποίος καταλόγισε γκολ, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Στο 25' έγινε το 2-0 με γκολ της ίδιας παίκτριας αφού η βολιώτικη ομάδα ακόμα δεν είχε συνέλθει από την 'ψυχρολουσία' του πρώτου τέρματος.
Φάουλ της Μεγαγιάννη στο 35' απέκρουσε δύσκολα η γκολκίπερ της Ροδόπης. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαγνησιακός μπήκε αποφασισμένος και η προσπάθεια των κοριτσιών ήταν πολύ μεγάλη, παίζοντας στο μισό γήπεδο... Στο 62', έγινε το 2-1. Από κόρνερ της Σέλα και κεφαλιά της Χρυσικοπούλου που απέκρουσε η τερματοφύλακας, η Λιάκου πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε πίεση κι ευκαιρίες με τις Λιάκου, Σέλα, Χρυσικοπούλου, ενώ στοι 78' η Μεγαγιάννη έδιωξε με δυνατό σουτ από το χώρο της άμυνας, με τον διαιτητή, προς έκπληξη όλων, να δίνει πέναλτι! Η Παρμαξή αστόχησε. Πλέον, ο Μαγνησιακός δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά στην παραμονή αφού η Ροδόπη τον προσπέρασε, όμως διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες του.

Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ντοκούζη, Ζαμπάκα, Κοσμοπούλου, Μανιαδάκη (75' Καραλή), Ξάνθη, Σέλα, Λιάκου, Πέτση (46' Δερβενιώτη), Χρυσικοπούλου.