noodles volos banner

Καθοριστικά εντός έδρας ματς για Βόλο και Μαγνησιακό

Καθοριστικό αγώνα δίνει την Κυριακή ο Βόλος 2004. Υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην παραμονή στην Α' Εθνική. Η αναμέτρηση, για την 15η αγωνιστική, θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με σέντρα στις 15:00 και διαιτητής ορίστηκε η Τσιοφλίκη από τη Λάρισα, με βοηθούς τις Νιώτη, Τσακνάκη.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, η βολιώτικη ομάδα είναι σε δυσχερή βαθμολογική θέση καθώς έχει 9 βαθμούς και πρέπει να βάλει από κάτω της στη βαθμολογία έναν εκ των Εργοτέλη, Ατρόμητο, Άρη που έχουν 15. Έτσι, καθίσταται σαφές ότι το κυριακάτικο ματς έχει χαρακτήρα “τελικού” και μόνο η νίκη θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Για τη Β' Εθνική, ο Μαγνησιακός παίζει στο Βόλο το Σάββατο. Φιλοξενεί στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος την Πανσερραϊκή στις 16:00, για την 12η αγωνιστική του 1υ ομίλου της κατηγορίας. Διαιτητής ο Χήτος, με επόπτες την Αλ. Δεληγιάννη και τον Χρ. Καραγιάννη, από τη Λάρισα. Η ομάδα του Θ. Κατσαμόρα είναι προτελευταία στον όμιλο με 7 πόντους, αυτή των Σερρών έχει έναν παραπάνω, οπότε αναμένεται μεγάλη μάχη για τη σημαντική νίκη...