noodles volos banner

Έξι κορίτσια από την επαρχία Αλμυρού παίζουν ποδόσφαιρο στον Μαγνησιακό!

Η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού έχει αγκαλιάσει τις μικρές αθλήτριες από την επαρχία του Αλμυρού και έτσι, παρά το γεγονός ότι η έδρα της να βρίσκεται σε απόσταση από τον Αλμυρό, το Αχίλλειο ή τον Πτελεό, αποτελεί “καταφύγιο” για τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
“Μπορεί η Άννα Μαρία Κατσαβριά να άνοιξε την πόρτα στις Νικόλ Λιάκου, Μαρία Ξάνθη, Βιβή Παπαχρήστου και Βάσια Ρουχά, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι η μικρή Σταυρούλα Κυριάκου σίγουρα δε θα την κλείσει...” αναφέρει χαρακτηριστικά ο προπονητής Θοδωρής Κατσαμόρας. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο φέρνει τις προαναφερθείσες να κάνουν ...χιλιόμετρα μέχρι το Βόλο για προπονήσεις κι αγώνες του Μαγνησιακού. Οι Καταβριά, Λιάκου, Ρουχά είναι από τον Αλμυρό, η Ξάνθη από την Αμαλιάπολη και η Παπαχρήστου από την Ευξεινούπολη, ενώ η μικρότερη Κυριάκου από το Αχίλλειο. Εάν υπολογίσουμε ότι στο παρελθόν υπήρχαν στην κυανόλευκη ομάδα κορίτσια από Σούρπη και Πτελεό, τότε μπορούμε να πούμε πως απ' όλα τα μέρη της Δυτικής Μαγνησίας, ο Μαγνησιακός έχει αντλήσει παίκτριες!
Η Παπαχρήστου προπονείται στην ακαδημία της Δήμητρας, ενώ οι υπόλοιπες σε αυτή του Άθλου με την οποία ο Μαγνησιακός έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα μεταβαίνουν για τουλάχιστον μία προπόνηση στο Βόλο, όπως και για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Το μεράκι για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο δεν ...μετράει χιλιόμετρα και η ομάδα του Μαγνησιακού καλύπτει το κενό που υπάρχει στο Δήμο Αλμυρού όσον αφορά σε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.