noodles volos banner

Λύγισε στην παράταση ο Μαγνησιακός

 

Αποφεύχθηκε ο βολιώτικος εμφύλιος στο Κύπελλο Γυναικών, καθώς ο Μαγνησιακός αποκλείστηκε. Προηγήθηκε στη Χαλκίδα κόντρα στους Αβάντες, όμως ...λύγισε στην παράταση παίζοντας με παίκτρια λιγότερη. Το 0-1 έκανε με κεφαλιά η Καλαπαναγιώτου στο 41ο λεπτό ύστερα από σέντρα της Μεγαγιάννη, ενώ λίγο αργότερα η Σέλα είχε εκτέλεση φάουλ που εξουδετέρωσε με δυσκολία η αντίπαλη τερματοφύλακας.

Η ισοφάριση στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, στο 49' με σουτ της Βόλη, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα που οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση. Η Βόλη σκόραρε ξανά για τις γηπεδούχες εκμεταλλευόμενη λάθος της Μαργαρίτη, ενώ το τελικό 3-1 έγινε στο 115' σε αντεπίθεση από την Στεφανοπούλου, που δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε.
Ο Μαγνησιακός έπαιξε με δέκα παίκτριες σε όλη την παράταση καθώς τραυματίστηκε η Δερβενιώτη ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές. Τέλος, στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η επανεμφάνιση στα γήπεδα της Λιάκου, η οποία στο πρώτο ματς της φετινής σεζόν είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο (και ακολούθησε εγχείριση). Η ομάδα Αβάντες Χαλκίδας στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου θα υποδεχθεί τον Βόλο 2004 στις 22 Μαρτίου.

Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Ζαμπάκα (75' λ.τρ. Δερβενιώτη), Ντοκούζη, Ξάνθη, Σέλα, Μανιαδάκη (46' Λιάκου), Κοσμοπούλου (82' Παπαχρήστου), Χρυσικοπούλου, Κατσαβριά.