noodles volos banner

Σημαντικός βαθμός για τον Βόλο στην Καρδίτσα

 

Σημαντικό βαθμό εκτός έδρας από την ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας πήρε ο Βόλος 2004. Η ερυθρόλευκη ομάδα έφερε 0-0 σε γήπεδο-βούρκο στο Λιοντάρι Καρδίτσας. Οι γηπεδούχες είχαν τρία δοκάρια στο πρώτο μέρος, ενώ για το Βόλο η Γάτσιου έχασε μεγάλη ευκξιρία καθώς πέρασε την τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα κόλλησε σε λάσπη και η ίδια γλίστρησε πριν σουτάρει. Στην επανάληψη, οι “ερυθρόλευκες” κράτησαν πολύ καλά στην άμυνα και θα μπορούσαν να πάρουν το διπλό χάνοντας διπλή ευκαιρία με την Μ/ Οικονόμου. Ύστερα από ωραία προσπάθεια της Τσιρδάνη και πάσα, το πρώτο σουτ του Οικονόμου σταμάτησε στο δοκάρι και το δεύτερο εξουδετέρωσε σε κόρνερ η Μελάκη.

Οι παίκτριες του Βόλου αφιερώνουν τη σημερινή ισοπαλία στην Φωτεινή Οικονόμου που υπεβλήθη μέσα στην εβδομάδα σε εγχείριση στο γόνατο και της εύχονται περαστικά, ώστε σύντομα να βρεθεί ξανά δίπλα στην ομάδα.

Συνθέσεις:
Ελπίδες: Μελάκη, Ρήγα, Αλεξίου, Πύθουλα, Γούλα (60' Τσιλίκα), Σίμου, Κόλλια, Σάλκουνιτς, Ζντράγκοβιτς, Σρετένοβιτς, Κόγγουλη.
Ολυμπιακός Βόλου: Νάση, Γουγούση, Βέτσικα, Κόντου, Παπασακελλαρίου (46' Γρηγοριάδη), Αβντόλι, Γάτσιου, Τσιρδάνη, Μ. Οικονόμου, Κέκου, Πούλιου.