noodles volos banner

Κέρδος οι νεαρές αθλήτριες για τον Μαγνησιακό

 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στη Χαλκίδα από τις Αβάντες ο αποδεκατισμένος λόγω πολλών απουσιών Μαγνησιακός, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής. Τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με προβολή της Μισιρλή (63') και μακρινό φάουλ της Τροχούτσου (83'). Η βολιώτικη ομάδα έχασε πέναλτι στο 88'. Το κέρδισε και το εκτέλεσε η Δάφνη Σέλα, αλλά η μπάλα της έπαιξε ...άσχημο παιχνίδι καθώς χτύπησε στη ρίζα της αριστερής δοκού, πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος και έφυγε άουτ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Ρουχά, Δερβενιώτη, Καραλή, Πέτση, Παπαχρήστου, Ξάνθη και Σέλα είναι γεννημένες τα έτη 2000-01 και 2002. Είχαν πολύ καλή παρουσία κι έδειξαν ότι ο Μαγνησιακός μπορεί να στηριχθεί σε αυτές στο μέλλον. Τέλος, οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο ίδιο γήπεδο για την ερχόμενη Κυριακή καθώς κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ντοκούζη, Ζαμπάκα, Ξάνθη, Σέλα, Καραλή (31' λ.τρ. Δερβενιώτη), Μανιαδάκη (54' Ρουχά), Κοσμοπούλου (74' Πέτση), Χρυσικοπούλου, Παπαχρήστου.

 

Last modified onSunday, 01 March 2015 19:53