noodles volos banner

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ από τον Βόλο 2004

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ απέστειλε ο Βόλος 2004 με αφορμή την κακή διαιτησία που είχε η ερυθρόλευκη ομάδα στον πρόσφατο αγώνα της στη Δράμα κόντρα στις Αμαζόνες. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

"Με αφορμή τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν την Κυριακή 1/2/2015 στο γήπεδο Ανδριάνης Δράμας στη συνάντηση των Αμαζόνων με την ομάδα μας ΑΣ Βόλος 2004 και για τα όσα υπερβολικά, μετά τα ανάποδα σφυρίγματα του, γράφει στο φύλλο αγώνος ο απαράδεκτος διαιτητής Κος Γκουγκούδης Ιωάννης, καταθέτουμε τη δική μας θέση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης σε μια τόσο μεγάλη αδικία. Μετά από 13 χρόνια παρουσίας μας στο γυναικείο ποδόσφαιρο του ελληνικού πρωταθλήματος, χωρίς να έχουμε δώσει αφορμή για δυσμενή σχόλια, προσφέροντας άψογη φιλοξενία, τηρώντας πάντα τους γραπτούς και άγραφους κανόνες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ματώνοντας όπως πολύ καλά γνωρίζετε οικονομικά, προκειμένου να διατηρήσουμε την ψυχολογία των αθλητριών μας και το πρωτάθλημα σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο, μας είναι πέρα για πέρα δυσάρεστο να συντάσσουμε επιστολές διαμαρτυρίας.
Επιστολές για ανθρώπους που έπρεπε απλά να επιτελέσουν το καθήκον τους ή στο κάτω-κάτω της γραφής, την εργασία τους. Ο συγκεκριμένος διαιτητής Κος Γκουγκούδης Ιωάννης, που αντικατέστησε τον ορισμένο για το παιχνίδι διαιτητή, εν αγνοία μας, ήταν εριστικός από την αρχή του αγώνα, δεν υπολόγιζε τις υποδείξεις των βοηθών σε οφσάιντ και φάουλ, και αδιαφόρησε για το χέρι-κοντρόλ με το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της αντιπάλου ομάδας. Για όλα αυτά επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα. Η ομάδα της Δράμας, δεν χρειάζεται βοήθεια, ούτε «ιδιαίτερη προστασία», εκτός εάν εμείς πληρώνουμε αμαρτίες άλλων, μιας που και αυτά ακόμη που γράφει με αθλιότητα ο συγκεκριμένος διαιτητής στο φύλλο αγώνα, έχουν την σχετική προμελετημένη «γαρνιτούρα» για να αποτυπώσει την χειρότερη εικόνα για την ομάδα. Τελικά, φαίνεται πώς να λειτουργείς με ρομαντισμό και αγάπη σε αυτό τον χώρο, μάλλον είναι λάθος, κάτι που φροντίζουν διαιτητές σαν τον Κο Ιωάννη Γκουγκούδη, να μας το επιβεβαιώνουν".