noodles volos banner

"Πλασματικό" 3-0 εις βάρος του Βόλου 2004

Έχασε με 3-0 εκτός έδρας ο Βόλος 2004 από τη Γλυφάδα για την 7η αγωνιστική της Α' Εθνικής, το σκορ όμως χαρακτηρίζεται πλασματικό, αφού η βολιώτικη ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα και δέχθηκε τα γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης. Μάλιστα μετά το 1-0, είχε σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση.
Μεγάλη φάση για γκολ έχασε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο η Φωτιενή Οικονόμου που σούταρε άουτ σε τετ-α-τετ, ενώ το 1-0 έγινε στο 77' από την Χατζηνικολάου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι παίκτριες του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυντικού-πέναλτι που δεν δόθηκε, στο 80' η Γάτσιου από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς το σουτ της απέκρουσε εκπληκτικά η αντίπαλη τερματοφύλακας, που τρία λεπτά αργότερα, έδιωξε σε κόρνερ με διπλή προσπάθεια σουτ της Κέκου με πορεία προς το τέρμα. Όταν βγήκε μπροστά ο Βόλος για να πιέσει περισσότερο, άφησε χώρους και δέχθηκε τα άλλα δύο γκολ, στο 85' από την Τζάνη και στο 90' από την Χατζηνικολάου. Την βολιώτικη ομάδα καθοδήγησε από τον πάγκο ο Στάθης Χατζής.
Η σύνθεση του Βόλου: Λιγουδιστιανού, Βέτσικα, Γουγούση, Κόντου, Σύρμου, Φ. Οικονόμου, Μ. Οικονόμου (86' Πούλιου), Κέκου, Τσιρδάνη, Γάτσιου, Λόγου.