noodles volos banner

Νίκη στο 93' με Κουλοχέρη για Μαγνησιακό!

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, σε δύο μόλις αγώνες, για τα κορίτσια του Μαγνησιακού, με δύο γκολ της Δήμητρας Κουλοχέρη και μάλιστα το δεύτερο σημειώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!Η βολιώτικη ομάδα κέρδισε τις Αβάντες Χαλκίδας, στην οποία τερματοφύλακας είναι η Λία Μαρασίδη, κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα και κόουτς Ηρακλή Μαρασίδη, η οποία στο παρελθόν είχε παίξει για πολλά χρόνια στο Βόλο 2004 έχοντας τότε προπονητή τον Θοδωρή Κατσαμόρα. Η καλή της φίλη, Κουλοχέρη την νίκησε σε δύο περιπτώσεις, στο 62' με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο "παραθυράκι" και στο 93'΄με ψηλοκρεμαστό πλασέ ύστερα από γέμισμα της Μεγαγιάννη.
Η ομάδα της Χαλκίδας είχε ισοφαρίσει με κεφαλιά της Ντόκου στο 67', ενώ ο Μαγνησιακός έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με σημαντικότερη αυτή της Κατσαβριά που πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 7/12 με τον Μέντεκα Καλαμαριάς, όμως ο Μαγνησιακός έχει ζητήσει μετάθεσή του για τις 14/12, περιμένοντας θετική ανταπόκριση από την ΕΠΟ.
Η σύνθεση του Μαγνησιακού: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου, Σιδεροπούλου (86' Μανιαδάκη), Ντοκούζη (75' Κοσμοπούλου), Ξάνθη, Σέλα, Μήτα, Κατσαβριά, Κουλοχέρη, Χρυσικοπούλου (86' Πέτση).