noodles volos banner

Έχασε αλλά άξιζε κάτι καλύτερο...

Ηττήθηκε 2-4 ο Βόλος 2004 από τις Ελπίδες Καρδίτσας στο βοηθητικό του ΕΑΚ για την 3η αγωνιστική της Α' Εθνικής, σε αγώνα ...ειδικών συνθηκών για την ερυθρόλευκη ομάδα που άξιζε κάτι καλύτερο... Η γκολκίπερ Λιγουδιστιάνου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού από την περασμένη αγωνιστική και η άλλη τερματοφύλακας Χατζηλαζάρου είχε υψηλό πυρετό. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε η αμυντικός Λυμπερακάκη, αλλαγή της τελευταίας στιγμής που ...άλλαξε άρδην τα σχέδια του Χάρη Αμπελάκια.

Η Κόγκουλη στο 34' έκανε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και τρία λεπτά αργότερα το 0-2 με γκολ της ίδιας παίκτριας. Στην επανάληψη η ομάδα του Βόλου 2004 μπήκε δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με την πρώτη καλή φάση να έρχεται μόλις στο 46’, όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, η Γάτσιου μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φάση. Στην αμέσως επόμενη φάση η Καρδίτσα εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας του Βόλου βγήκε στην αντεπίθεση με την Κόγκουλη να βγαίνει και πάλι από τα δεξιά και με παρόμοιο τρόπο όπως στο δεύτερο γκολ, σούταρε κάνοντας χατ τρικ και σημειώνοντας το 0-3 στο 47’.
Ο Βόλος δεν το έβαλε κάτω και ανέβασε ρυθμό. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κέκου κατέληξε άουτ και το 1-3 έγινε με εύστοχο πέναλτι της Λόγου στο 60'. Οι Ελπίδες πέτυχαν τέταρτο γκολ με την Κόλια, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-4 με τη Λόγου στο 85'.
Από πλευράς Βόλου, εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, για τα σφυρίγματα του διαιτητή σε όλο το ματς αλλά και σε επιμέρους φάσεις. Μάς αναφέρθηκε χαρακτηριστικά ότι το δεύτερο γκολ προήλθε ύστερα από επιθετικό φάουλ και το τέταρτο από θέση οφσάιντ.

Για τον Βόλο αγωνίστηκαν οι: Λυμπερακάκη, Γουγούση, Σύρμου, Κόντου, Τσιρδάνη, Φ. Οικονόμου,. Γάτσιου, Μ. Οικονόμου, Κέκου, Πούλιου (65' Παπασακελλαρίου), Λόγου.