noodles volos banner

Aμπελάκιας: "Σε κάθε ματς για τη νίκη"

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, και όχι στο μεγάλο γήπεδο όπως είχε αρχικά οριστεί, θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/10 η πρεμιέρα του Βόλου 2004 στην Α' Γυναικών. Πρώτη αντίπαλος για τις "ερυθρόλευκες" η πρωταθλήτρια ομάδα των Αμαζόνων Δράμας. Στο magnesiasports μίλησε ο καθ' ύλην αρμόδιος, ο προπονητής Χάρης Αμπελάκιας που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν στην τεχνική ηγεσία.

Για το ματς με τις Αμαζόνες, ανέφερε: "Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος. Για εμάς είναι ακόμη μεγαλύτερο καθώς αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια ομάδα που θέλει να αποδείξει ότι και φέτος παραμένει το φαβορί για τον τίτλο. Αλλά κι από τη δική μας πλευρά, θέλουμε να αποδείξουμε ότι η δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν είναι τυχαία. Αντιμετωπίζουμε το ματς με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά όχι φόβο. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο από το ματς αυτό".

Για το δύσκολο πρόγραμμα, επισήμανε: "Το πρόγραμμα μπορεί να χαρακτηριστεί επικίνδυνο, δύσκολο, αλλά για εμένα προσωπικά είναι μια σειρά αγώνων, θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Έχω πίστη στα κορίτσια και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ίσως καλύτερα που έχουμε τρία δύσκολα ματς στην έδρα μας στο ξεκίνημα ώστε να είμαστε ακόμη πιιο έτοιμοι σε ματς με τις ομάδες της δυναμικότητάς μας".

Τέλος, ερωτηθείς για τους στόχους του Βόλου, ο Χάρης Αμπελάκιας απάντησε: "Στόχος μας οι καλές εμφανίσεις και η εξασφάλιση της παραμνής όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξεκινάμε με ένα βαθμολογικό και ψυχολογικό μειονέκτημα 2 βαθμών από τιμωρία της περασμένης σεζόν αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην καλή μας δουλειά. Θέλουμε να προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα νεαρά κορίτσια, να βγάλουμε μια νέα φουρνιά παικτριών που είναι καλό να παίζουν στην Α' Εθνική και να μαζεύουν πολύτιμες εμπειρίες".

progag

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ