noodles volos banner

Με βασική την Πελεκούδα, εύκολη νίκη της Εθνικής

Με την Βολιώτισσα, Σοφία Πελεκούδα να αγωνίζεται στην ενδεκάδα και σε όλο το 90λεπτο, με νίκη και μάλιστα ευρεία έκλεισε η Εθνική Γυναικών τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2015. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε 4-0 την Αλβανία στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα η Εθνική πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη στο αυτογκόλ που πέτυχε η Φράνια ενώ η Χριστίνα Κοκοβιάδου με κεφαλιά από σέντρα της Μαρίας Μήτκου στο 31ο λεπτό έκανε το 2-0 για την ελληνική ομάδα. Η Σοφία Κόγγουλη με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ που βρήκε και στο δεξί δοκάρι της Γκίλι πέτυχε το τρίτο γκολ των Γυναικών μας στο 74ο λεπτό και η Δήμητρα Παντελιάδου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (4-0) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92').

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ:
Αποστολάκη- Αδαμάκη (55' Δημητρίου), Μήτκου, Χατζηγιαννίδου, Πελεκούδα, Κακαμπούκη (46' Μάρκου), Σιδηρά (80' Κόλλια), Παπαδοπούλου, Παντελιάδου, Κοκοβιάδου, Κόγγουλη.
ΑΛΒΑΝΙΑ: Γκίλι- Λούλαϊ, Ραχμάνι, Γκοβόρι, Μεμέντοφ, Σέρεναϊ, Μόρινα, Βέλαϊ, Φράνια (46' Μπερίσα, 78' Βέλιου), Γκίνι, Ρομπέλι (46' Ροτάνι).