Logo
Print this page

Επιλογή δύο παικτών της Αγ. Παρασκευής για προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ

Μια ακόμη εξαιρετική παρουσία πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα 2004 (Κ13) της Αγ. Παρασκευή Βόλου, στη συμμετοχή της στο τουρνουά «Stars Of Tomorrow», που διεξήχθη στα γήπεδα Planet, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, το τριήμερο 18-20 Ιουνίου.
Πρόκειται για επαγγελματική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν τμήματα Προπαιδικού, Τζούνιορ και Προτζούνιορ και στην οποία φέτος έλαβαν μέρος οι Γαλατασαράι, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης, ΠΑΕ ΑΕΚ, Μικτή ΕΠΣ Μακεδονίας, Κένταυρος Βριλησσίων, ΑΟ Ιωαννίνων, Αγία Παρασκευή Βόλου, FC Olympian Κατερίνης και Αθλητική Ένωση Λάρισας.
Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής Βόλου συμμετείχε με ομάδα στην κατηγορία Προτζούνιορ (γεν. 2004 – Κ13) αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, τόσο με την αγωνιστική της παρουσία, όσο και με τη γενικότερη εικόνα της. Δεν είναι τυχαίο ότι κατέκτησε το βραβείο «Fair Play», στην κατηγορία που αγωνίστηκε. Πέρα όμως από την άριστη γενική εικόνα, υπήρξε και διάκριση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών της Σχολής, οι οποίοι αξιολογήθηκαν από τον υπεύθυνο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο κι επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του αντίστοιχου τμήματος της ομάδας του ΠΑΟΚ τον Αύγουστο, με απώτερο σκοπό την ένταξή τους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Αγ. Παρασκευή Βόλου:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ13
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΠΑΟΚ 0-7
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (2004)-ΕΠΣΜ (2003) 2-4
ΑΡΗΣ Θ.- Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-3
ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-1
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΡΗΣ 2-0
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ 1-0

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]