noodles volos banner

Αγία Άννα και ΓΣ Αλμυρού σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

Σημαντικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου με συμμετοχή 20 αθλητικών συλλόγων από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας αρχίζει το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στις ομάδες, και δύο από τη Μαγνησία: η Αγία Άννα από τον Βόλο και ο ΓΣΑ από τον Αλμυρό.

Πρόκειται για το 2ο Acadimies Golden Cup με διοργανωτή τον ΟΑΣΠΕ (Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας) και τη συμμετοχή είκοσι ποδοσφαιρικών συλλόγων σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες: Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι σύλλογοι: ΑΟ Μικρασιατικός Καισαριανής, ΓΣ Αλμυρός Μαγνησίας, ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Αγία Άννα Βόλος, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Μακεδονικός, ΓΣ Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, Special Olympics (επίλεκτοι), Ελπίδες Χαλκιδικής, Ακρίτες Νευροκοπίου Δράμας, Αναγέννηση Επανομής, Ατρόμητος Πλαγιαρίου, Κεραυνός Αγγελοχωρίου, ΑΓΠΣ Μέντεκας Καλαμαριάς, Ακαδημία LYKOI FC -ΠΑΟΚ, Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής, Ολυμπιακός-Ένωση Ρέντη, Φοίνικας Νικητής Χαλκιδικής, ΑΕ Ελπίδα Τούμπας, ΧΑΝΘ
Στόχος της διοργανώτριας αρχής είναι μέσα από την αγωνιστική δράση να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, να αποκτήσουν νέους φίλους, να απολαύσουν το ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες, αλλά και να προβληθούν, μιας και η διοργάνωση θα καλυφτεί εξολοκλήρου από το acadimies.gr.
Θυμίζουμε ότι το τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 4 ως και το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού και τα γήπεδα Καρατάσιου, όπου θα συμμετάσχουν τμήματα υποδομής από επιλεγμένες Ακαδημίες από διάφορα μέρη της χώρας καθώς και επίλεκτοι αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος των Special Olympics Hellas. H διοργάνωση αφορά σε παιδιά γεννημένα από το 2001 ως και το 2008.

ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ 2001 – 2002 (35΄X2) 11Χ11
ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
SPECIAL OLYMPICS (επίλεκτοι)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003 -2004 (30΄Χ2) 11Χ11
ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΛΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005 -2006 (25΄Χ2) 9Χ9
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΓΠΣ ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ LYKOIFC-ΠΑΟΚ
ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2007-2008 (25΄Χ2) 7Χ7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ
ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΧΑΝΘ