noodles volos banner

Φιλική νίκη επί του Σαρακηνού για τους μικρούς της Νίκης

Φιλικό παιχνίδι στο Σαρακηνό έδωσε το Σάββατο η ομάδα Κ-15 της Νίκης. Οι «κυανόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Νίκου Χονδροδίνη επικράτησαν με 3-1 της αντίστοιχης του Σαρακηνού, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις.

Η ομάδα Κ-15 της Νίκης η οποία είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας , προηγήθηκε στο 30' με τον Κουτσούκη, με τον Σαρακηνό να ισοφαρίζει τρία λεπτά αργότερα. Οι «κυανόλευκοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με εκπληκτικό σουτ του Κουκουτή, στην κλειστή γωνία του αντίπαλου πορτιέρο ενώ έκαναν το τελικό 1-3 και πάλι με τον Κουτσούκη με διαγώνιο σουτ στο 69'.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Νίκου Χονδροδίνη έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ με τους Δώσσα, Κουτσούκη Βουτσή και Κουκουτή.

Να σημειωθεί πως πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Στεργιάδης, ο οποίος μάλιστα απέκρουσε πέναλτι στο 25' ενώ στην επαναφορά απέκρουσε εκ νέου αποσοβώντας βέβαιο γκολ για την ομάδα του.

Η σύνθεση της Νίκης: Στεργιάδης, Αλεξανδρίδης, Χονδροδίνης, Βασιλείου, Καρπαθάκης, Κουτσαρνάκης, Βουτσής, Λεφάκης Παναγ., Κουκουτής, Κουτσούκης, Δώσσας.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λεφάκης Στ., Αλεξάνογλου, Στύλας, Αναστασόπουλος Χρ.

*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Σαρακηνού και ιδιαιτέρως τον Σπύρο Διαμαντάρα για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη των Ακαδημιών.