noodles volos banner

Αισιόδοξα μηνύματα από τους μικρούς της Νίκης στο Διμήνι

Φιλικό αγώνα με τις Ακαδημίες της Νίκης έδωσαν οι αντίστοιχες Ακαδημίες του Διμηνίου. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο γήπεδο του Διμηνίου, με τους μικρούς αθλητές της Νίκης να παρουσιάζουν δείγματα του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου ενώ πολλοί ήταν οι γονείς που βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν τα νεαρά φιντανάκια.

Κ-13

Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι πιτσιρικάδες της Κ13 της Νίκης Βόλου, οι οποίοι επικράτησαν με 6-2 της αντίστοιχης του Διμηνίου. Για τους “κυανόλευκους” σκόραραν οι Λουτσιάνο Κονσταντίν, Αναστασόπουλος Θάνος και Μπαρμπέρης Λευτέρης που σημείωσαν από δύο τέρματα.

Για της Νίκη έπαιξαν οι: Καψαλάς, Μητρομάρας, Παπούλιας Ν., Παπούλιας Β., Τουλβαρίδης, Σεϊμάν, Μπαρμπέρης Λευτ. Μπαρμπέρης Γ., Μπαρμπέρης Αλ., Αναστασόπουλος, Λουτσιάνο Κ., Δωδωτζίδης.

Τζούνιορ Β

Πολλά γκολ σημειώθηκαν και στην αναμέτρηση του τμήματος Τζούνιορ Β των δύο ακαδημιών. Οι αθλητές της Νίκης ηττήθηκαν τελικά με 5-3, παίζοντας ωστόσο πολύ καλό ποδόσφαιρο. Για τη Νίκη, ο Μάριος Δράκος σημείωσε χατ-τρικ πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα για τους “κυανόλευκους”.

Για τη Νίκη έπαιξαν οι: Σιαφαρίκας, Μητρομάρας, Δράκος, Καραγεώργος, Γκάγκας, Τσιμπερίδης, Παλαιοκαρίτης, Γεράκης

Τζούνιορ Α

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και στα τμήματα Τζούνιορ Α. Οι λιλιπούτειοι αθλητές της Νίκης έπαιξαν πολύ καλά αλλά ήταν άτυχοι καθώς γνώρισαν την ήττα με 1-0, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα. Για τους παίκτες του Γιάννη Παπανικολάου δύο δοκάρια είχε ο Βαλουξής.

Για τη Νίκη έπαιξαν οι: Τσιλιώνης, Αλεξάνογλου, Γλιάπης, Βαϊόπουλος, Αποστολακόπουλος Στ., Αποστολακόπουλος Γ., Βαλουξής, Νικορόπουλος, Γεωργαδάκης, Τουλγαρίδης, Ανδρέου.

*Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τη διοίκηση του Διμηνίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους μικρούς αθλητές.