noodles volos banner

Oριστικά στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, το CAS απέρριψε το αίτημα αναστολής της Μέταλιστ και έτσι ο «δικέφαλος» θα αγωνιστεί κανονικά με τη Σάλκε!

 

Διάψευση των ουκρανικών δημοσιευμάτων που ήθελαν το Ανώτατο Ελβετικό Πολιτικό Δικαστήριο να αναστείλει την ποινή του CAS στη Μέταλιστ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι το αίτημα αναστολής απορρίφθηκε, ο μονοετής αποκλεισμός της Μέταλιστ συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ θα παίξει κανονικά με τη Σάλκε για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! To νομικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης δούλεψε πολύ σκληρά πάνω στην υπόθεση και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Μέταλιστ θα προσφύγει στο CAS, φρόντισε να οργανωθεί και να δώσει τη δική του παράσταση προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας, όπως και έγινε! 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ».

πηγή: gazzetta.gr