noodles volos banner

Η Ξάνθη υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης

Τη νίκη με την οποία θα αυξήσεις τις όποιες ελπίδες έχει να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League θα κυνηγήσει απόψε η Skoda Ξάνθη, η οποία υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης στα Πηγάδια, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League (21:30, Novasports 1).

Μετά την επιτυχία στο Μπέλφαστ με την Λίνφιλντ ο κόσμος του ακριτικού συλλόγου ζεστάθηκε και αναμένεται να είναι περισσότερος σήμερα στις εξέδρες στα Πηγάδια. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού άλλο Λίνφιλντ και άλλο Σταντάρ. Πρόκειται για μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βελγικού συλλόγου και διαθέτει ένα αρκετά ακριβό ρόστερ. Όσον αφορά το αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κυριακίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κομεσίδη, Γούτα, Βάλλα και Παΐτο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μπαξεβανίδης και Ντιέ, ενώ την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαρέν, Μάνταλος και Μαρσελίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βασιλακάκης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Τριάδης, Τσιμούρης, Πλατέλλας, Μπρέττας, Νάκας, Σολάρι, Τορομανίδης, Παπαδημητρίου, Γκοχουρί, Ράνος. Τιμωρημένος είναι ο Φλίσκας και εκτός ο Σολτάνι.

Στο απέναντι στρατόπεδο ο Γκι Λουζόν θα χρησιμοποιήσει τους Καβασίμα (τερματοφύλακας), Οπάρε, Αρσλανάγκιτς, Σιμάν, Ιαντόλι (άμυνα), Ναγκάι, Σισέ, (αμυντικοί μέσοι), Μαρκέ, Ντε Καμάργκο, Μπουλό (τριπλέτα στα χαφ) και Εζέκιελ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μορίς, Ουμπέρ, Βαν Ντάμε, Μουζανζί-Μπιά, Μπούιενς και Μπατσουαγί.

sportfm.gr

Last modified onThursday, 01 August 2013 10:09