noodles volos banner

Σκορ πρόκρισης ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Η ώρα του Champions League… έφτασε για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε στις 21:00 (OTE Sport 1) υποδέχεται την Μέταλιστ Χάρκιβ στο πρώτο ματς του γ’ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούν το ουκρανικό «συγκρότημα» στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, έχοντας ως πρώτο στόχο να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ήτοι να πανηγυρίσουν τη νίκη και ει δυνατόν με «καθαρό» σκορ, ούτως ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες για τον επαναληπτικό στο Χάρκοβο.

Σοβαρότητα και πειθαρχεία ζήτησε ο Χουμπ Στέφενς από τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, καθώς γνωρίζει πως σε αυτό το επίπεδο, κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη συνέχεια. Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Γκαρσία, Σπυρόπουλο, Κάτσε, Πέλκα, Γιάννου, Πόποβιτς, Τζανδάρη και Πόζογλου. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Ψάχνουν γκολ στην Τούμπα οι Ουκρανοί
Αισιόδοξος για την πρώτη «μάχη» με τον «Δικέφαλο του Βορρά» εμφανίστηκε ο Μίρον Μάρκεβιτς. Ο Ουκρανός τεχνικός θα παρουσιάσει την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς, θέλοντας ένα τέρμα στην Θεσσαλονίκη, ούτως ώτε να έχει η ομάδα του πιο εύκολο… έργο στον επαναληπτικό. Η αποστολή της Μέταλιστ: Ντέντσουκ, Ντισλιένκοβιτς, Μπερεζόβτσουκ, Ασεβέδο, Γκεγιέ, Μολέδο, Σενίτσνιχ, Βιγιάγκρα, Μπλάνκο, Σόουζα, Έντμαρ, Κρασνοπιόροφ, Νόγιοκ, Μάρλος, Σελάγεφ, Σόσα, Τόρες, Ραντσένκο, Κριστάλδο, Ντέβιτς, Μπαρίλκο.

οnsports.gr