noodles volos banner

Με μοιραίο τον Μέσι, η Αργεντινή γκέλαρε με την Ισλανδία

Η εκπληκτική Ισλανδία αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί «πυροτέχνημα» η πορεία της τα τελευταία χρόνια, έβαλε ένα μεγαλοπρεπέστατο «στοπ» στους «αλμπισελέστε», καθώς απέσπασε βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου από την Αργεντινή.

Το ματς άρχισε με τον ιδεατό τρόπο για την ομάδα του Σαμπάολι, καθώς μόλις στο 19' ο Αγουέρο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ ανοίγοντας το σκορ, ωστόσο στο 23' ο Φινμπόγκασον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καμπαγέρο και έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία.

Στη συνέχεια το παιχνίδι εξελίχθηκε σε... πολιορκία στα καρέ των Ισλανδών και μάλιστα στο 64' η Αργεντινή κέρδισε πέναλτι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι που νικήθηκε από τον Χάλντορσον, παίρνοντας τον ρόλο του μοιραίου για τους Αργεντινούς.

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίλια (54’ Μπανέγα), Μέσα (83’ Ιγκουαΐν), Μέσι, Ντι Μαρία (75’ Παβόν), Αγουέρο

Ισλανδία: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Άρνασον, Σίγκουρντσον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον, Γκούναρσον (76’ Σκούλασον), Γκίλφι Σίγκουρτσον, Χάλφρεντσον, Μπιάρνασον,  Φινμπόγκασον (87' Σίγκουρντσον)