noodles volos banner

Έφεραν και τα τρία αποτελέσματα οι ελληνικές ομάδες στο Europa League

Ο Μόλινς κάνει με πέναλτι το 1-0 στη Λεωφόρο Ο Μόλινς κάνει με πέναλτι το 1-0 στη Λεωφόρο

Μάχες στο Europa League έδωσαν οι ελληνικές ομάδες στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο -για τα δεδομένα της εποχής- και αδικείται από τη «φτωχή» νίκη επί της Καμπάλα με 1-0, αφού είχε έξι μεγάλες φάσεις για ένα ευρύ σκορ. Το εύστοχο πέναλτι του Μολίνς στο 37ο λεπτό μετά από καθαρό χέρι αμυντικού επέτρεψε στο «τριφύλλι» να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Οι «πράσινοι» που είχαν και δοκάρι στο β' ημίχρονο θα μπορούσαν να καθαρίσουν την πρόκριση από τη Λεωφόρο, αλλά με λίγη προσοχή στο Αζερμπαϊτζάν δε θα έχουν πρόβλημα.

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ, αν και εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, κατάφερε να φύγει αήττητος ΜΕ ΣΚΟΡ 1-1 από την Ουκρανία κόντρα στην πρωτάρα Ολιμπίκ. Πολύ καλός ήταν ο Αργεντινός γκολκήπερ  Ρέι για τον δικέφαλο.

Στο 50' ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ. Από φάουλ του Μπογκντάνοφ, ο Μπιλένκι κέρδισε την κεφαλιά από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ κι έστειλε την μπάλα στην γωνία της εστίας του Ρέϊ για να γράψει το 1-0. Ακολούθησε διάστημα πίεσης για τους Ουκρανούς, που φλέρταραν με το 2-0. Ευτυχώς δεν το πέτυχαν και μάλιστα στο 60’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΟΚ  έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Πέδρο Ενρίκε που μπήκε πριν λίγο στο παιχνίδι, τρύπωσε στην άμυνα της Ολιμπίκ και με προσωπική ενέργεια σημείωσε το 1-1.

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος πάλεψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά μια αμυντική ολιγωρία του στοίχισε την ήττα με 1-0, έχοντας όμως ελπίδες ανατροπής και πρόκρισης στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. 

Η έλλειψη του Μασούντ ήταν εμφανής στην οργάνωση του παιχνιδιού. Παρόλ’ αυτά  στο 8ο λεπτό οι «κυανέρυθροι» παραλίγο να προηγηθούν, αλλά η κεφαλιά του Γεσίλ στην καλοζυγισμένη σέντρα του Μασούρα έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μασούρα στο 46΄, που μπήκε «σφήνα» σε αμυντικούς και τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε πάνω από το δοκάρι, για να δεχθεί τελικά ο Πανιώνιος το γκολ από τον Κγιάρτανσον στο 48΄, με σουτ του Ισλανδού φορ από το ύψος της περιοχής.

 

 

Last modified onThursday, 28 September 2017 02:02